Geïntegreerde Finance

Are you ready to embrace a managed service?

Ongeacht of u een CFO 2.0 bent of wilt worden, de noodzaak om van scorekeeper over te stappen op performance driver voor uw bedrijf is nog nooit zo groot geweest. Er wordt van u verwacht dat u klaar bent voor de toekomst en verder gaat dan de traditionele finance set-up en mogelijkheden; u moet als business partner de strategie van uw organisatie waarmaken. Integrated Finance Managed Services stelt u in staat deze uitdaging aan te gaan door uw finance-functie te transformeren en deze te koppelen aan geavanceerde expertise en technologie. Met Integrated Finance Managed Services kunt u meer de focus leggen op de bedrijfsstrategie. Wij gaan dan aan de slag met de technologie, de boekhouding en compliance binnen uw bedrijf.

Om welke uitdagingen gaat het?

Meer dan ooit zijn de agenda's van CFO's gevuld met initiatieven om strategieën te ontwikkelen, groei en transformatie te stimuleren, inzicht te verschaffen, kosten te verlagen en risico's te beheersen. Toch worden ze afgeremd door een gebrek aan investeringen in schaalbare oplossingen. Mogelijke oorzaken zijn; de complexiteit van het regelgevings- en compliance-landschap, legacy-systemen, processen, data-inefficiënties en administratieve taken.

Op welke momenten doen deze uitdagingen zich voor?

Met het oog op succes benut uw organisatie alle mogelijkheden om administratieve kosten te verlagen, kwaliteit en controle te verbeteren, snelheid en transparantie te verhogen en financiële teams in staat te stellen zich te concentreren op het verschaffen van datagedreven inzichten in hun rol als business partner.

In de praktijk vergt het aanzienlijke financiële middelen en bijscholing om de financiële workflows opnieuw te ontwerpen, te plannen en uit te voeren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en worden oplossingen geleverd waar en wanneer dat nodig is. Het bundelen van processen en de beschikbaarheid van toegewijde proces experts zijn doorslaggevende factoren om activiteiten te grondig te herzien

Hoe kan Integrated Finance Managed Services helpen?

Integrated Finance Managed Services helpt u bij het inrichten van de finance functie 2.0.  Dit doen wij door onze adviseurs naast uw finance teams te plaatsen om zo inzichten te verwerven en tegelijkertijd uw boekhouding en compliance-vereisten aan te vullen. Het resultaat is een finance operatingmodel dat uw team in staat stelt zich te concentreren op wat belangrijk is om uw bedrijfsstrategie te realiseren. Tegelijkertijd wordt u ondersteund door een deskundig en schaalbaar finance team.

Integrated Finance Managed Services wordt mogelijk gemaakt door toonaangevende, vooraf geconfigureerde ERP-platforms voor finance, gecombineerd met eigen PwC-modules en industry packs. Deze combinatie biedt u een volledige functionaliteit en bevordert de standaardisering zodat u datagedreven inzichten kunt verschaffen. Bovendien helpt de vooraf geconfigureerde opzet van het platform u om de implementatietijd, -kosten en -risico's te beperken.

Ontdek waarom PwC de juiste partner is

Door met PwC samen te werken zult u in staat zijn om slimmer en sneller te werken en uw bedrijfsstrategie en groei te stimuleren. U zult profiteren van een beproefde aanpak bij het ontwerpen, implementeren en beheren van een-managed service programma dat voor blijvende en duurzame verandering zal zorgen.

De volgende elementen zijn daarbij inbegrepen:

  • Expertise en uitvoering in alle domeinen van finance, inclusief belastingen, boekhouding, interne controles, alsook integratie en transformatie.
  • Ondersteuning en begeleiding van strategie tot uitvoering;
  • Gecertificeerde en vooraf geconfigureerde financiële ERP-platform (samen met ondersteunende infrastructuur en add-ons);
  • Internationale vertegenwoordiging in combinatie met expertise van lokale vereisten;
  • Bewezen delivery-modellen, waaronder wereldwijde samenwerkingsverbanden en met Shared Service Centers.
Integrated finance visual

Contact

Alice Tang

Alice Tang

Partner, Tax, Reporting & Strategy., PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 287 20 38

Volg ons