Microsoft & PwC

Een waardepropositie voor klantsucces

De digitale revolutie is voor veel organisaties aanleiding om te bekijken of zij wel over het juiste bedrijfsmodel beschikken inclusief ondersteunende technologie om een effectieve dialoog te voeren met hun klanten, leveranciers en werknemers.

Onze waardepropositie is strategie-gedreven en wordt gefaciliteerd door technologie. Daarbij combineren we de sectorfocus van Advisory met bekende technologie van Microsoft zoals Dynamics AX, Dynamics365, Office365, Azure en BI Analytics.

Onze dienstverlening op het gebied van cybersecurity, data analytics en digital transformation is volledig afgestemd op de Microsoft-technologie.

Een waardepropositie voor klantsucces
Wij bieden uitgebreide sector- en proceskennis

Wij bieden uitgebreide sector- en proceskennis als uitbreiding van de Microsoft-oplossingen voor uw klanten en u kunt bij ons terecht voor een van de volgende Microsoft toepassingen op het gebied van:

  • Enterprise Enablement
  • Business Intelligence en Analytics
  • Samenwerking/cloud
  • Systeemoptimalisatie

PwC met Microsoft maakt het verschil

Wij brengen samen met u in kaart waar uw bedrijf staat en waar u heen wilt. Vervolgens ontwikkelen we een strategie voor de implementatie van Microsoft-technologie op kritische terreinen: geïntegreerde verkoop, ketenbeheer, productie, dienstverlening en analytics. Ook HR-vraagstukken, zoals werving en scholing, willen wij graag samen met u oplossen, aan de hand van zowel een cloud- als een locatiegebonden strategie.

PwC met Microsoft maakt het verschil

Contact

Wim Hutten

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 46 65

Volg ons