Microsoft + PwC

Unlocking your organisation's full potential with Microsoft

Een waardepropositie voor klantsucces

De digitale revolutie is voor veel organisaties aanleiding om te bekijken of zij wel over het juiste bedrijfsmodel beschikken inclusief ondersteunende technologie om een effectieve dialoog te voeren met hun klanten, leveranciers en werknemers.

Onze waardepropositie is strategie-gedreven en wordt gefaciliteerd door technologie. Daarbij combineren we de sectorfocus van Advisory met bekende technologie van Microsoft zoals Dynamics AX, Dynamics365, Office365, Azure en BI Analytics.

Onze dienstverlening op het gebied van cybersecurity, data analytics en digital transformation is volledig afgestemd op de Microsoft-technologie.

Playback of this video is not currently available

0:01:19

PwC and Microsoft help clients solve important challenges

Wij bieden uitgebreide sector- en proceskennis als uitbreiding van de Microsoft-oplossingen voor uw klanten en u kunt bij ons terecht voor een van de volgende Microsoft toepassingen op het gebied van:

  • Enterprise Enablement
  • Business Intelligence en Analytics
  • Samenwerking/cloud
  • Systeemoptimalisatie

Samenwerken in Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt u een nieuwe en slimme mogelijkheid om prettig samen te werken met mensen van binnen én buiten uw organisatie. Het biedt medewerkers een gebruiksvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken, digitaal te vergaderen én sociaal te interacteren. MS Teams vergroot de productiviteit door alle essentiële applicaties binnen één veilige en vertrouwde omgeving beschikbaar te maken.

Door middel van chat, (video)bellen, vergaderen en bestanden delen kunnen uw medewerkers overal en altijd met elkaar samenwerken. MS Teams biedt integratie met bijna 250 business apps waaronder Evernote, Adobe, Github en Zendesk. Uiteraard is er ook de ingebouwde toegang tot Office 365 Apps zoals Sharepoint, Microsoft Outlook, Power BI, Planner, Flow en Powerapps.

Voordelen:

  • Een digitale werkplek
  • Een hub voor teamwerk én sociale interactie
  • Toegang tot veel Office 365 oplossingen
  • Efficiënt en veilig digitaal samenwerken

Juist in deze tijd is verbinding tussen mensen belangrijk. Wilt u weten hoe u succesvol samenwerkt in Microsoft Teams en dit succesvol implementeert? Wij vertellen u er graag meer over.

PwC met Microsoft maakt het verschil

Wij brengen samen met u in kaart waar uw bedrijf staat en waar u heen wilt. Vervolgens ontwikkelen we een strategie voor de implementatie van Microsoft-technologie op kritische terreinen: geïntegreerde verkoop, ketenbeheer, productie, dienstverlening en analytics. Ook HR-vraagstukken, zoals werving en scholing, willen wij graag samen met u oplossen, aan de hand van zowel een cloud- als een locatiegebonden strategie.

PwC met Microsoft maakt het verschil