PwC’s NextGen scan

Direct inzicht in de match tussen uw organisatie en jong talent.

PwC’s NextGen scan geeft direct inzicht in hoe aantrekkelijk jong talent uw organisatie vindt. Dit wordt bepaald aan de hand van de marktpositie van uw organisatie, hoe tevreden uw medewerkers zijn en door te begrijpen wat jong talent belangrijk vindt. De resultaten worden gepresenteerd in een interactief dashboard dat antwoord geeft op de volgende drie vragen:

  1. Is uw organisatie aantrekkelijk voor jong talent? 
  2. Zijn uw medewerkers tevreden met de focus van uw organisatie?
  3. Zijn uw medewerkers tevreden met onderwerpen die jong talent belangrijk vindt?

Meer weten over de NextGen scan? Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Neem contact op

NextGen scan Dashboard

Hoe werkt PwC’s scan voor de NextGen?

Om te begrijpen hoe aantrekkelijk uw organisatie is voor jong talent vergelijken we het beleid van uw organisatie met de voorkeuren van jong talent. Daarnaast onderzoeken we hoe tevreden uw medewerkers zijn met het beleid. Deze data wordt gekoppeld aan onze uitgebreide benchmark. Bevindingen worden gepresenteerd in een interactief dashboard en een rapport met de belangrijkste observaties en aandachtsgebieden.

Integratie met Workforce Preference Study

Jong talent is de toekomst. Om de ideale werkgever voor deze groep te worden, is het belangrijk om te weten wat jong talent belangrijk vindt. PwC voert daarom jaarlijks de Workforce Preference Study (WFPS) uit, een onderzoek naar de werkgerelateerde voorkeuren van jong talent in Nederland. Het doel van dit onderzoek is om organisaties inzicht te geven in de aspecten die arbeidsmarkt beslissingen van jong talent beïnvloeden. De NextGen scan gebruikt deze inzichten om de match tussen uw organisatie en de werkgerelateerde voorkeuren van jong talent te beoordelen.

NextGen scan Dashboard

Contact us

Raymond Welmers

Raymond Welmers

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 52 79 19 10

Volg ons