Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Data Analytics

PwC Academy

Inhouse training

‘Bridging the gap between technology and business’

Het beschikken over digitale vaardigheden is van essentieel belang om op de juiste manier zaken te kunnen doen en toegevoegde waarde te leveren aan de hedendaagse realiteit. Uw medewerkers zullen relevante data moeten kunnen herkennen, begrijpen en vervolgens goed over moeten kunnen brengen naar derden.

Het Data Analytics programma inspireert en zet aan tot een nieuwe manier van werken en stelt uw medewerkers in staat om nieuwe en innovatieve manieren te vinden om risico's en kansen te identificeren, waarde uit data te halen en resultaten effectief te communiceren.

Data Analytics

‘Mensen zijn het hart van onze digitale transformatie, succes staat of valt met inzicht, begrip en draagvlak. Dat betekent dat wij mensen in staat moeten stellen om nieuwe vaardigheden op te kunnen doen. De innovatieve mindset moet gewaarborgd zijn in de bedrijfscultuur’.

Fieke van der Vlist, Partner Quantitative Solutions

Meer over deze training

Wat houdt het Data Analytics programma in?

Het Data Analytics programma is een digital upskilling programma en gaat in op het versnellen van uw digitale transformatie. Het programma focust op de digitale vaardigheden van uw professionals. Het stelt hen in staat zakelijke problemen op te lossen met toonaangevende data-analyse en business intelligence-tools, zoals Alteryx, Knime, Tableau, Power BI en Qlik. 

Uw medewerkers worden getraind om

 • Data-gedreven te denken, van het identificeren van relevante data tot het detecteren van risico's en kansen.
 • Databronnen te koppelen en daar waardevolle inzichten uit te halen.
 • Digitale oplossingen voor uw bedrijfsprocessen te identificeren die uw organisatie in staat stelt om stappen vooruit te zetten. 
 • Analyse- en automatiseringsoplossingen te ontwerpen en te implementeren met ondersteuning van experts. 

Voor wie?

Het programma richt zich op alle professionals, dus ook de medewerkers in de financiële en operationele tak van uw organisatie.

Data Analytics Online Academy

Interactief en hands-on leren - op eigen tempo

 • Inspirerende online training met herkenbare uitdagingen. Verschillende technologieën en tools komen - in een interactieve omgeving - aan bod aangevuld met uitdagende quizzen en oefeningen. 
 • Ongeveer 14 uur studietijd.
 • Een combinatie van theoretische en praktische componenten om data-analyse, visualisatie en automatiseringsvaardigheden te vergroten.

Data Analytics Innovation Academy

Vaardigheden toepassen - virtuele training

 • Het vertalen van theoretische concepten naar concrete toepassingen in eigen bedrijfsprocessen.
 • Ongeveer twee studiedagen.
 • Gedurende deze dagen zullen deelnemers zelf aan de slag gaan met voorbeeldcasussen en experimenteren met technologie. Ze zullen een eigen innovatieve idee opstellen en dit demonstreren aan de groep om elkaar te inspireren.

Sprint & Showcase

Vaardigheden toepassen - virtuele training

 • Creatie en implementatie van digitale oplossingen met ondersteuning van PwC-experts
 • Ongeveer een sprint van 4 weken.
 • Het uitwerken van een proof of concept in ongeveer 4 weken.  De PwC-experts zullen wekelijks uw team ondersteunen met vaktechnische kennis en persoonlijke feedback.

Interesse?

Heeft u interesse in dit inhouse leertraject? Wij bespreken graag samen met u uw leerdoelen, de specifiek gewenste resultaten en casuïstiek.

De duur, datum en locatie van de training worden ook in overleg met u vastgesteld. Op basis van het voorgesprek maken wij een trainingsvoorstel voor u op maat.

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Anke Landstra

Anke Landstra

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 088 18 63

Volg ons