Publieksverslag

Morgen maak je samen_

Deze tijd maakt ons ook duidelijk dat het steeds belangrijker wordt verbonden te zijn met de maatschappij, met onze klanten en met elkaar. Verbinding is de spil van onze transformatie. PwC blijft de verbinding zoeken. Zoals met ons publieksverslag. Hierin leggen we uit wie wij zijn, hoe wij zelf transformeren en hoe we een bijdrage willen leveren aan de hand van vier maatschappelijke thema’s: duurzame vooruitgang, risk & regulatory, future of work en future of finance.

Deze thema’s zijn relevant voor onze klanten, voor onszelf en voor de samenleving. Ook hebben we per thema externe experts gevraagd met elkaar hierover in gesprek te gaan. Zo stimuleren we onszelf om vanuit verschillende perspectieven naar elk onderwerp te kijken. Want morgen maak je samen_

Download hier het publieksverslag

Picture the
future
Aan de hand van zelfgekozen foto’s praten externe experts over een van onze vier maatschappelijke thema’s. Klik op de foto’s om de video’s te zien.

×
×
Duurzame vooruitgang
Rebellie of meer naar de feiten kijken?
Tweegesprek tussen Mijntje Lückerath-Rovers, hoogleraar corporate governance, en millennial expert Talitha Muusse. Ondanks het leeftijdsverschil zitten ze vooral op één lijn als het gaat om duurzame vooruitgang. Het is nu tijd voor verandering.
Het gehele interview leest u in het publieksverslag
Volgende
Vorige
×
×
Risk & regulatory
Op zoek naar een gelukkig huwelijk
Innovatie en het vermijden van risico’s gaan op het eerste gezicht niet hand in hand. Toch is het in deze tijd belangrijk dat er tussen deze twee ‘uitersten’ sprake is van een huwelijk, betoogt Olaf Sleijpen, directeur bij De Nederlandsche Bank in gesprek met cybersecurity-expert Mary-Jo de Leeuw. Het gehele interview leest u in het publieksverslag
Volgende
Vorige
×
×
“Ik ben verantwoordelijk voor de Digitale Innovatie”
Future of work
Oog voor de kwetsbaren
Door de digitalisering en het gebruik van nieuwe technologieën hebben kwetsbare groepen het steeds moeilijker op de arbeidsmarkt. FNV-voorzitter Han Busker pleit er samen met Cheyenne Haatrecht, teamleider bij de Amsterdamse vreemdelingenpolitie, voor dat ‘iedereen een plek aan de tafel krijgt’.
Het gehele interview leest u in het publieksverslag
Volgende
Vorige
×
×
“Dit is dé kans om de toekomst van accountancy te ontdekken”
Future of finance
Anticiperen op grote veranderingen
Businessmodelexpert Patrick van der Pijl en Antje Kuilboer-Noorman (commissaris en docent Nyenrode Business Universiteit) twijfelen nog. Maar ze zijn er wel van overtuigd dat de toekomst van de financiële functie in het anticiperen op grote veranderingen ligt.
Het gehele interview leest u in het publieksverslag
Volgende

Contact

Thomas Galestien

Woordvoerder, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 242 51 45

Volg ons