PwC Breda

Solide partner die uw belangen voorop stelt

West- en Midden-Brabant: ondernemen in een regio met een ijzersterke toekomst

De regio West- en Midden-Brabant is een groeiende regio die ondernemers voor tal van fiscale en bedrijfseconomische uitdagingen stelt. Expandeert uw bedrijf en gaat u internationaal zakendoen dan is het van groot belang om de fiscale situatie hierbij scherp in beeld te hebben. En wat als u bijvoorbeeld een dochteronderneming in het Verre Oosten opricht? Waar haalt u dan de benodigde expertise vandaan?

Een belangrijk vraagstuk dat bij veel ondernemers speelt is bedrijfsopvolging. Hoe kunt u ervoor zorgen dat u uw bedrijf in deze tijd toch op optimale wijze kunt overdragen? Ondernemers in de regio kiezen er daarnaast regelmatig voor om in het nabij gelegen België te gaan wonen. Hoe zorgt u dan voor een optimale fiscale constructie in de IB-sfeer?

Wat kunnen we voor u betekenen?

PwC Breda helpt u bij alle fiscale en financiële vraagstukken die u op uw weg als ondernemer tegenkomt. Naast alle werkzaamheden voor uw jaarrekening helpen we u bijvoorbeeld bij uw financiële processen, het opstellen van businessplannen en het aanvragen van financieringen. Ook bij herstructureringen en kostenreducties kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Op fiscaal gebied profiteert u van een brede fiscale praktijk waarin we alle vereiste aangiftes en andere werkzaamheden voor u verzorgen. Krijgt u te maken met een fusie of overname? Dan begeleiden we die van A tot Z. We hebben veel ervaring met private wealth-issues en zorgen daarbij voor een optimale fiscale structuur van uw vermogen. Kortom, u kunt in alle opzichten op ons rekenen.

Onze werkwijze en cultuur

U hebt in ons een kritische sparringpartner die uw belang voorop stelt. Uw bedrijfscultuur is voor ons het uitgangspunt in de contacten die we met u onderhouden. We werken veel voor private companies, maar ook voor beursgenoteerde bedrijven, gezondheidszorg en onderwijs. Een hechte samenwerking met u is vanzelfsprekend. Samenwerken doen we ook binnen onze eigen organisatie. We vormen een hecht team waarin alle vakdisciplines voortdurend informatie met elkaar delen. Met als doel: het realiseren van de best denkbare resultaten voor u.

Onze contacten in de regio

De regio Midden- en West-Brabant beschikt over een bloeiend toekomstperspectief, waaraan een gunstige ligging, veel ruimte en een stimulerende overheid bijdragen. In deze dynamische omgeving houden we optimaal voeling met regionale ontwikkelingen. Hiertoe zijn we onder meer vertegenwoordigd in diverse regionale ondernemersnetwerken. Op maatschappelijk gebied zijn we ook actief. Zo zijn we voorzitter van de stichting Fiscale Rechtshulp en zijn we betrokken bij de oprichting van een woonzorgcentrum in de regio. Ook ondersteunen we het project Water voor Unicef. Hiermee beoogt Unicef middelen te genereren om kindersterfte door het ontbreken van zuiver (drink)water in ontwikkelingslanden aan te pakken. In het onderwijs vervullen we diverse bestuursfuncties. Het initiatief Jong Ondernemen ondersteunen we met adviezen, kennis en ervaring.

Jeroen van Kessel

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze aanpak en diensten? Neemt u dan contact op met onze regioleider Zuid Jeroen van Kessel voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Jeroen van Kessel

Jeroen van Kessel

Partner

Tel: +31 (0) 88 792 15 21

Volg ons