Netwerken

We hebben verschillende interne netwerken, voor en door medewerkers om de zichtbaarheid van diverse groepen te versterken en een inclusieve cultuur te bevorderen. Women NL richt zich op gendergelijkheid, Shine brengt LHBTIQ+-collega’s samen, Ability is er voor collega's met een arbeidsuitdaging, Connected Cultures versterkt de culturele diversiteit en YoungPwC behartigt de belangen van Young Professionals. Het is ook mogelijk als ally op te treden voor deze netwerken. Een ally zet zich in voor een diverse groep zonder hier onderdeel van uit te maken.

De netwerken organiseren activiteiten, werken samen met externe partners maken onderling verbinding met elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Om vanuit de kracht van verbinding bij te dragen aan een inclusieve werkomgeving voor iedereen. Binnen PwC, maar ook in de maatschappij. Lees hieronder per netwerk hoe zij bijdragen aan inclusie en diversiteit, binnen onze eigen organisatie, maar ook in de maatschappij.

Ability

PwC is geïnteresseerd in het talent en niet in de beperking. Daarnaast willen we geen talent missen omdat het menselijk kapitaal onze organisatie zo sterk maakt en daarin betrekken we iedereen.

Lees meer

Connected Cultures

Ons Connected Cultures netwerk stimuleert de verbinding tussen collega’s met uiteenlopende achtergronden. Met Connected Cultures hebben wij een netwerk gecreëerd waar PwC'ers elkaar makkelijk kunnen opzoeken om over uiteenlopende werkgerelateerde en sociale vraagstukken van gedachten te wisselen.

Lees meer

Shine

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen onze organisatie. Om dat te stimuleren hebben we het Shine netwerk.

Lees meer

WomenNL

Wij streven ernaar om het percentage vrouwen binnen onze organisatie te vergroten en te zorgen dat zij beter doorstromen naar leidinggevende posities.

Lees meer

Young PwC

Met zo’n 3.000 collega’s vormen de Young Professionals de grootste groep medewerkers binnen PwC. Het YoungPwC netwerk speelt daarom een belangrijke rol als het gaat om het vertegenwoordigen van deze groep richting andere organen en in het organiseren van evenementen voor deze doelgroep.

Lees meer

Contact

Jane Mary Mathew

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 987 32 61

Volg ons