Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Verzoek indienen AVG

Via onderstaand formulier kunt u een verzoek indienen op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( "AVG"). Voor de aanvraag hebben wij een aantal gegevens van u nodig voor verificatie doeleinden. Dit zal binnen vier weken na afwikkeling van het verzoek verwijderd worden. Nadat het formulier ingediend is, ontvangt u een e-mail met daarin informatie over de vervolgprocedure.

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

 

Required fields are marked with an asterisk(*)

Relatie met PwC*

Mijn verzoek heeft betrekking op*

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Volg ons