Microsoft + PwC

Op dit moment worden we geconfronteerd met unieke en ongekende uitdagingen. De onvoorspelbare aard van de economie, in combinatie met de snelle vooruitgang van de technologie, biedt kansen voor innovatieve doorbraken. PwC en Microsoft helpen organisaties om met vertrouwen hun meest kritieke uitdagingen aan te gaan en te bouwen aan een betrouwbare toekomst.

Onze strategie eerst benadering 

Onze strategie eerst gerichte aanpak, die garant staat voor snelle resultaten, gaat verder dan de traditionele "lift and shift"-methode. We stemmen de bedrijfsdoelen van onze klanten naadloos af op de geavanceerde cloudproducten van Microsoft. Onze expertise omvat Microsoft Azure, Data & AI, Dynamics 365, Microsoft 365 en Cybersecurity, en zorgt ervoor dat onze klanten maximaal profiteren van Microsoft-oplossingen.

Capaciteiten 

Azure

Oplossingen voor cloudmodernisering en migratie

Wij hebben ruime ervaring in het assisteren van bedrijven wereldwijd bij het formuleren van hun cloudstrategieën. Onze Build Studio combineert automatisering, analyse en beveiliging om kritieke cloudoperaties opnieuw vorm te geven en te implementeren. Wij beschikken over een breed aanbod aan expertise om klanten te begeleiden bij het moderniserings- en migratieproces op Microsoft Azure. 

De kracht van Azure ontsluiten

Met brede kennis van de industrie, operationele zaken en bedrijfstransformatie helpt PwC klanten de kracht van Azure te ontsluiten. Wij helpen onze klanten bij het beoordelen, herontwerpen en transformeren van hun applicatie-omgevingen, zodat ze kunnen profiteren van de nieuwste cloudplatforms, tools en technologieën. 

 • Optimalisatie van de cloudinfrastructuur en vereenvoudiging van de applicatie-omgeving 

 • Strategie voor applicatietransformatie 

 • Migratieplanning naar Azure via ontwerp van bedrijfsoplossingen 

 • Strategie voor gegevensmigratie inclusief risicobeperking 

 • Transformatie van de applicatie-omgeving 

 • Veilige Azure-omgeving

Workforce Transformation

Organisaties moeten hun personeelsbestand transformeren om zich aan te passen aan de snel veranderende en competitieve omgeving. Ze willen de manier waarop hun werknemers werken, communiceren en samenwerken verbeteren om hun zakelijke doelen te bereiken en een positieve werknemerservaring te creëren. 

PwC biedt een uitgebreide oplossing met behulp van Microsoft 365 om de transformatie van het personeelsbestand te versnellen. We beoordelen de huidige situatie, ontwikkelen een aangepaste routekaart, stemmen mensen, processen en technologie op elkaar af, implementeren Microsoft 365-tools, integreren Microsoft Viva voor een positieve werknemerservaring en maken gebruik van M365 Copilot om voorbereid te zijn op de toekomst van werk. 

Met onze expertise en Microsoft 365 stellen we organisaties in staat om te gedijen in het digitale tijdperk.

Bedrijfstoepassingen

Transformeer uw front en back-office met Microsoft Dynamics 365 en Power Platform 

Ontgrendel het volledige potentieel van uw onderneming. PwC en Microsoft bieden hiervoor een scale aan mogelijkheden om uw operaties te stroomlijnen en te optimaliseren, waaronder: 

 • Financiën en Operaties: Neem controle over uw financiële processen en supply chain management. Automatiseer taken, verbeter voorraadbeheer en krijg waardevolle inzichten voor verbeterde efficiëntie en winstgevendheid. 

 • Klantbetrokkenheid: Stimuleer klantgerichte transformatie. Lever gepersonaliseerde ervaringen, bouw sterke klantrelaties op en optimaliseer verkoop- en marketinginspanningen voor duurzame groei. 

Mis de kans niet om uw bedrijf te transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze oplossingen uw succes kunnen stimuleren.

Cyber security

Organisaties worden geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen bij het beschermen van hun gevoelige informatie en digitale activa tegen cyberdreigingen. Ze moeten ervoor zorgen dat de regelgeving wordt nageleefd, de complexiteit van cloudsecurity managen, zich houden aan de principes van zero trust en hun beveiligingscapaciteiten transformeren om hun veerkracht te optimaliseren. Zonder de juiste maatregelen en oplossingen lopen organisaties het risico op cyberaanvallen die de bedrijfsvoering kunnen ontwrichten en groei en transformatie kunnen belemmeren.
PwC biedt een uitgebreid pakket cybersecuritydiensten en -oplossingen die zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken en organisaties de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om gerust te zijn als het gaat om hun cybersecuritycapaciteiten. 

Onze oplossingen omvatten: 

 • Rationalisering van de cybersecurity portfolio
  Wij helpen organisaties hun cyberbeveiligingsportfolio van technologieën te beoordelen en te optimaliseren, zodat de operationele kosten en investeringen aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en maximale waarde opleveren. 
 • Zero Trust als strategie
  Wij pleiten voor de adoptie van een op Zero Trust gebaseerde aanpak om organisaties te helpen begrijpen wat het belangrijkst is, cyberveiligheidsrisico’s te identificeren en te beperken, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen en prioriteit kunnen geven aan hun beveiligingsinvesteringen. Wij stellen organisaties als zodanig in staat hun beveiligingspositie te versterken op het gebied van identiteit, data, applicaties, eindpunten en het netwerk.
 • Cyberverdediging en -detectie
  Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van robuuste cyberverdedigingsstrategieën en het implementeren van geavanceerde detectiemogelijkheden om cyberdreigingen effectief te identificeren en erop te reageren.
 • Reactie en herstel van cyberincidenten
  Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve reactieplannen voor cyberincidenten, waardoor ze snel en effectief kunnen reageren op cyberaanvallen en de impact op hun activiteiten kunnen minimaliseren. 
 • Het beveiligen van AI
  Wij bieden begeleiding en oplossingen om de veiligheid van kunstmatige-intelligentiesystemen (AI) te garanderen en organisaties te beschermen tegen potentiële kwetsbaarheden, gegevensverlies en het overmatig delen van gegevens, evenals tegen misbruik van AI-technologieën.
 • Informatiebescherming en gegevensbeheer
  Wij helpen organisaties bij het implementeren van solide raamwerken voor informatiebescherming en gegevensbeheer, waarbij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun gevoelige gegevens wordt gewaarborgd.
 • Cyberbeveiliging bij fusies en overnames
  Wij ondersteunen organisaties tijdens fusies en overnames door due diligence op het gebied van cyberveiligheid uit te voeren en cyberveiligheidscontroles te integreren in de omgeving na de fusie.
 • Identiteits- en toegangsbeheer
  Wij helpen organisaties bij het implementeren van effectieve en moderne oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer (IAM/ITDR), waardoor ze de gebruikerstoegang tot kritieke systemen en gegevens kunnen controleren en beheren. ITDR voegt een extra beveiligingslaag toe aan identiteits- en toegangsbeheersystemen (IAM). Het helpt accounts, machtigingen en de identiteitsinfrastructuur zelf te beveiligen tegen compromissen. ITDR is vooral relevant voor multicloud-infrastructuren, die hiaten vertonen tussen de verschillende IAM-implementaties van cloudproviders. Het dichten van deze gaten en het orkestreren van de identiteit over de clouds heen is een ITDR-focus.

Generative AI & Data-analyse

Generative AI is een geavanceerde technologie waarmee computers nieuwe inhoud kunnen creëren, zoals afbeeldingen, tekst of zelfs muziek, op basis van patronen en voorbeelden uit bestaande gegevens. Het gaat verder dan traditionele AI-technieken door originele en creatieve resultaten te genereren. 

Met generative AI kunnen bedrijven gebruik maken van hun bestaande gegevens om nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen te genereren. Deze technologie heeft het potentieel een revolutie teweeg te brengen in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, financiën, marketing en meer. 

PwC helpt organisaties met het benutten van hun data potentieel met inzet van generative AI-oplossingen. Deze oplossingen kunnen organisaties helpen om snellere en betere beslissingen te nemen, de efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en nieuwe inkomstenbronnen te ontdekken.

Benieuwd welke digitale transformatie we in uw organisatie teweeg kunnen brengen?

Neem contact op en ontdek hoe wij u hierbij kunnen helpen

Contact us

Ron Martinek

Ron Martinek

Partner, Microsoft Alliance Lead Netherlands, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 243 92 72

Hide