Smart Automation & Quantitative Solutions

Versterk uw fiscale functie met inzet van slimme data- en technologie oplossingen

Financiële afdelingen verwerken grote hoeveelheden data die van strategisch belang zijn voor de organisatie. Daarbij moeten zij voldoen aan de continu veranderende wet- en regelgeving en de wensen van interne en externe stakeholders. Technologie en het optimaal gebruiken van data zijn van toenemend belang om de taken van de fiscale functie optimaal uit te voeren. PwC kan u helpen om deze digitale oplossingen te implementeren.

Digitale transformatie van de fiscale functie

Hoe kan uw fiscale afdeling het datamanagement versterken en data modelleren om het besluitvormingsproces, zowel operationeel als strategisch, te ondersteunen? Welke processen en controlemechanismen kunt u automatiseren? Kortom, met welke data- en technologie oplossingen creëert u uw ‘Finance & Tax Function of the Future?

PwC zet zich in voor digital upskilling, voor onszelf én onze klanten. Daarom is de Data Analytics Academy ontwikkeld die de implementatie van digitale oplossingen stimuleert en een innovatieve cultuur aanjaagt. Bent u benieuwd hoe digital upskilling van uw workforce eruit kan zien? Lees meer hieronder.

Smart Automation and Quantitative Solutions

De PwC-experts van Smart Automation & Quantitative Solutions ondersteunen u graag bij de transformatie naar een data-gestuurde organisatie met optimale inzet van beschikbare technologie. Naast bestaande digitale oplossingen gaat het team graag de uitdaging aan om oplossingen te ontwikkelen en implementeren, specifiek voor uw uitdaging of probleem. Onze innovatieve oplossingen leiden tot meer en verbeterd inzicht in uw data, gestroomlijnde en efficiënte processen, hogere kwaliteit en realtime compliance, tegen lagere kosten. Bent u al klaar voor de toekomst?

Snelle automatiseringsprojecten en strategische data-inzichten

Met onze Smart Automation oplossingen kunnen organisaties in korte tijd procesverbeteringen doorvoeren en quick wins behalen met weinig afhankelijkheid van de bestaande IT-systemen. Dit in tegenstelling tot big automation waar grote budgetten en een lange doorlooptijd nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen, zoals de implementatie van een ERP-systeem. Met onze kwantitatieve oplossingen worden grote hoeveelheden data beschikbaar gemaakt, verrijkt en geanalyseerd, met verbeterde en nieuwe strategische inzichten als gevolg. Samen met u creëren wij desgewenst een overkoepelende strategie voor de inzet van data en technologie op de korte en lange termijn en ondersteunen we u bij de implementatie.

Digital Services

Smart Automation & Quantitative Solutions biedt schaalbare digitale oplossingen en diensten aan, verdeeld in vier categorieën - gericht op het extraheren, transformeren, analyseren en visualiseren van data. Wij helpen onze klanten betere inzichten te verkrijgen, de compliance- en rapportageprocessen te optimaliseren en de fiscale en financiële beheersing te vergroten; dit alles tegen lagere kosten.

‘Wij bieden digitale oplossingen om uw fiscale functie te versterken door gebruik te maken van verregaande expertise in data, technologie en fiscale beheersing.’

Fieke van der VlistPartner Quantitative Solutions

Build your data foundation

Effectieve analyses starten met betrouwbare data

U gebruikt data voor uw compliance processen, uw strategische besluitvorming en als drijfveer voor innovatie. Er is dus geen ruimte voor fouten. Datakwaliteit begint met een goede data governance. Data moet goed georganiseerd zijn, relevant, accuraat, beschikbaar en begrijpelijk. Wij helpen u graag bij het bouwen aan een solide data framework, van strategie tot het optimaliseren van uw infrastructuur, processen en systemen en het creëren van een data-gedreven organisatie.

Meer over build your data foundation

Apply (advanced) analytics

Zet uw data om in een superkracht

U beschikt dus over de juiste data-architectuur en kunt vertrouwen op uw datakwaliteit. Wat doe je ermee? Vertelt de data het juiste verhaal? Analyseer data om non-compliance aan fiscale wet- en regelgeving realtime op te sporen, of misschien zelfs voordat het gebeurt. Voorspel fiscale gevolgen van deals door middel van fusies en acquisities gegevens. Voorspellende analyses geven u potentieel om proactief te handelen - niet om te reageren. Vertel het verhaal achter uw data en kijk vol vertrouwen vooruit. We laten u zien hoe het allemaal werkt, bij elke stap.

Lees meer over apply (advanced) analytics

Improve business performance

Doe wat je vandaag doet nog beter

Elke functie, in elk bedrijf, in elke branche kan effectiever werken. Het start bij uw end-to-end processen en data-stromen, vervolg is deze te optimaliseren en de operationele kosten te beheersen. Rationaliseer technologie, pas deze toe en verwerf inzichten. Geef kwaliteit een boost door repetitieve processen geautomatiseerd te laten verlopen, consolideer stappen in een proces en laat u sturen door data. Het resultaat? Maximale winst.

Meer over improve business performance

Explore innovative opportunities

Ontdek de onbekende kansen

Als data het nieuwe goud is, komt bedrijfsinnovatie wanneer je weet waar en hoe je die moet winnen. Samen verkennen we opkomende technologieën, testen we innovatieve ideeën en ontdekken we manieren om opnieuw na te denken over de manier waarop u zaken aanpakt.

Lees meer over de inspiratiesessies
Volg ons

Contact

Fieke van der Vlist

Fieke van der Vlist

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 075 19 37

Tijmen Nieuwenhuizen

Tijmen Nieuwenhuizen

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 048 91 43

Hide