Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Contracten

Contracten ondersteunen uw bedrijfsvoering

Het is van groot belang voor uw bedrijfsvoering dat commerciële afspraken contractueel worden vastgelegd. Dit geldt niet alleen voor afspraken met derden zoals opdrachtgevers, leveranciers en klanten, maar ook voor afspraken binnen een concern. Hoe zorgt u ervoor dat deze afspraken voldoen aan alle juridische vereisten, passen bij de structuur van uw onderneming en uw business ondersteunen?

Contractadvies: wetgeving, fiscaliteit en bedrijfsvoering

Bij PwC Legal beschikken we over een team van specialisten dat u kan adviseren over de gehele levenscyclus van een contract; van de onderhandelingen tot aan de levering van een maatwerkcontract waarin uw juridische positie optimaal is vastgelegd en waarbij tevens rekening wordt gehouden met uw commerciële wensen. Wij kunnen u ook helpen met het contractueel vastleggen van diverse interne afspraken in het kader van de juridische herstructurering van uw bedrijf. We pakken deze projecten integraal aan met onze collega's van Tax en Advisory . Dit zorgt ervoor dat u een advies krijgt waarin alle relevante aspecten van wetgeving, fiscaliteit en bedrijfsvoering zijn meegenomen.

Zo kunnen wij u helpen

  • Opstellen en onderhandelen van commerciële contracten en algemene voorwaarden.
  • Analyse van (internationale) contracten.
  • Het contractueel vastleggen van interne afspraken (bijvoorbeeld in het kader van transfer pricing) bij fiscaal gedreven herstructureringen.
  • Het bieden van oplossingen voor contractmanagement.

Contact

Claudine Maeijer

Claudine Maeijer

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 324 37 89

Ivo Verheijden

Ivo Verheijden

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 181 78 08

Mark van Wouwe

Mark van Wouwe

Director Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 359 35 89

Volg ons