Escape Room

De sleutel tot teamsucces

Een team is nog geen team door het zo te noemen. Het bouwen van een succesvol team is uitdagend en cruciaal voor goede prestaties. Een succesvol team functioneert in de veronderstelling ‘Samen zijn we meer dan de som van onze individuele ambities’ (Obama). Heeft uw team de sleutel tot succes?

Teamontwikkelingsprogramma

Binnen onze teamontwikkelingsprogramma’s focussen we op wat er nodig is om een succesvol team te worden, zoals een gemeenschappelijk doel, werkwijze en inzicht in elkaars sterktes. Dit zijn belangrijke eigenschappen van zowel nieuwe (project) teams als bestaande teams.

Als basis voor veel van onze teamontwikkelingsprogramma’s wordt het concept ‘High Performing Teams’ gebruikt. Een High Performing Team kenmerkt zich door vier elementen: 

  1. Een helder en gezamenlijk doel (Goal Alignment)
  2. Een duidelijke structuur en taakverdeling (Structural Clarity)
  3. Constructief gedrag (Constructive Behaviour) 
  4. Veranderbestendigheid (Change Agility). 

Als alle vier de elementen goed georganiseerd zijn, is een team tot uitzonderlijke resultaten in staat. Met ons ‘High Performing Teams’ concept kunnen we ieder team laten groeien in hun onderlinge betrokkenheid en bij het bereiken van resultaten. Het concept kenmerkt zich door op maat gemaakte team coaching traject waarbij de Escape Room een onderdeel kan zijn.

Escape Room in Amsterdam

Wij hebben de Escape Room speciaal ontwikkeld voor ons teamontwikkelingstraject en deze is gevestigd in ons kantoor in Amsterdam. Deze uitdaging biedt uw team een unieke ervaring om te reflecteren. Het biedt waardevolle inzichten in hoe u samen werkt en informatie uitwisselt. Het maakt communicatie- en leiderschapsstijlen zichtbaar, evenals de mate van vertrouwen en verbondenheid van het team. 

Contact

Pieter Smit

Pieter Smit

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 079 74 57

Volg ons