CEO’s op koers

Openhartige gesprekken met beslissers

CEO’s staan elk moment voor belangrijke keuzes, blijkt ook uit PwC’s 27e CEO Survey. Hoe ervaren zij dit? Wat is hun professionele én persoonlijke verhaal?

In PwC’s video- en podcastserie ‘CEO’s op koers’ haalt financieel journalist Paul Laseur CEO’s op en brengt ze naar een gewenste bestemming. Onderweg praat hij met ze over hun visie, ambities en uitdagingen. 

‘CEO’s op koers’ is een serie persoonlijke gesprekken waarin we niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart van de Nederlandse CEO duiken.

Volg onze podcast

CEO's op koers

Playback of this video is not currently available

0:06:09

S1#5: Sander van 't Noordende, CEO van Randstad

S1#5: Sander van 't Noordende, CEO van Randstad: ‘Iedere werknemer heeft zijn eigen wensen’

Bij het aantrekken van talent moeten organisaties steeds meer rekening houden met persoonlijke wensen van nieuwe werknemers. In de vijfde aflevering van ‘CEO’s op koers' praat Sander van 't Noordende, CEO van uitzendbureau Randstad, over het belang van het behouden van (internationaal) talent.

S1#4: CEO Manon van Beek van TenneT: ‘Voor succesvolle energietransitie is flexibiliteit nodig’

Hoe blijven we in de energietransitie zorgen voor een duurzaam, betrouwbaar en ook betaalbaar netwerk en welke maatschappelijke afwegingen maken we daarin? In de vierde aflevering van ‘CEO’s op koers' praat Manon van Beek, CEO van netbeheerder TenneT, met financieel journalist Paul Laseur over de antwoorden op die vragen.

Playback of this video is not currently available

0:05:49

S1#4: CEO Manon van Beek van TenneT

Playback of this video is not currently available

0:06:36

S1#3: Kemal Sağlam, CEO van Ballast Nedam

S1#3: Kemal Sağlam, CEO van Ballast Nedam, over het Europese ondernemingsklimaat

De CEO die de deur niet uitgaat zonder bouwhelm. In de derde aflevering van ‘CEO’s op koers’ praat Kemal Sağlam, die aan het hoofd staat van Ballast Nedam, met financieel journalist Paul Laseur over het Europese ondernemingsklimaat, duurzaam bouwen en de zoektocht naar talent.

Playback of this video is not currently available

0:05:10

S1#2: CEO Leonique van Houwelingen van Aon Nederland over het zijn van een rolmodel

Mensen binnen een organisatie zijn een bepalende, zo niet de meeste bepalende factor bij het slagen van een transformatie. Dat zegt Leonique van Houwelingen, CEO van risicoadviseur Aon Nederland, in de tweede aflevering van ‘CEO’s op koers’. In gesprek met financieel journalist Paul Laseur gaat Van Houwelingen in op de menselijke kant van transformeren en haar ambitie om andere vrouwen te inspireren ook leidinggevende functies te bekleden.

Playback of this video is not currently available

0:05:47

S1#1: CEO Dick Richelle van Vopak: ‘Goede samenwerking cruciaal bij succesvolle transformatie’

Voor bedrijven is het in deze tijd bijna een ‘verplichting’ om te transformeren. Als ze dat niet doen, nemen de kosten onverantwoord toe. Dat zegt Dick Richelle, bestuursvoorzitter van Vopak, in de eerste aflevering van ‘CEO's op koers’. Met financieel journalist Paul Laseur gaat Richelle in gesprek zijn ambities en de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd als CEO van het wereldwijd opererende bedrijf, dat gespecialiseerd is in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten.

Playback of this video is not currently available

0:00:30

PwC lanceert nieuwe videoreeks en podcastserie: 'CEO's op koers'

In CEO's op koers gaat financieel journalist Paul Laseur op pad om Nederlandse CEO's te interviewen over hun visie, uitdagingen en de hete hangijzers uit PwC's 27e CEO Survey. Van digitalisering tot duurzaamheid, deze leiders staan dagelijks voor complexe vraagstukken. Tijdens de interviews gaat Paul in op hoe zij tot beslissingen komen en wat de CEO Survey zegt over hun prestaties. Maar er is meer dan alleen de zakelijke kant. CEO's op koers biedt ook een kijkje in het persoonlijke leven van deze topfiguren. Wat drijft hen? Wat is hun verhaal? Rijd je mee?

Continue transformatie wordt normaal voor CEO’s

Lees de uitkomsten van PwC’s 27e CEO Survey

Contact us

Agnes Koops-Aukes

Agnes Koops-Aukes

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Barbara Baarsma

Barbara Baarsma

Director, hoofdeconoom, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 420 47 07

Volg ons