Pharma Lifesciences & Medtech

Van innovatie tot regelgeving en digitalisering

Belangrijke uitdagingen in pharma lifesciences & medtech

Farmaceutische en medische technologie bedrijven staan voor een grote uitdaging in een meer en meer geïntegreerde en patiëntgerichte omgeving. De wereldwijde vraag naar innovatieve en betaalbare medicijnen en behandelingen blijft groeien, maar tegelijkertijd streven wetgevers, zorgverzekeraars, zorgverleners en patiënten naar een zo gunstig mogelijk prijs/kwaliteit verhouding, bewezen doeltreffendheid van producten en meer transparantie.

Wat kunt u van ons verwachten?

Samen met onze klanten, variërend van kleine ondernemers op het gebied van life sciences, start ups tot grote multinationals, kunnen wij u helpen toekomstbestendige strategische keuzes te maken rond bijvoorbeeld R&D of supply chain.

Daarbij kunnen wij u helpen met de transformatieprocessen die nodig zijn om deze keuzes daadwerkelijk te implementeren binnen de grenzen van de strikte regelgeving.

Uw team

U kunt beschikken over een multidisciplinair Pharma Lifesciences & Medtech team bestaande uit ervaren professionals. In nauwe samenwerking met de internationale teams adviseren wij bedrijven in de sector en leggen wij verbindingen in de branche en aanpalende sectoren zoals de zorgsector en verzekeringssector.

Hoe kunnen wij u helpen?

Binnen PwC beschikken wij over een multidisciplinair Pharma Lifescienses & Medtech team bestaande uit ervaren professionals. In nauwe samenwerking met collega’s van PwC Europa en diverse kennisinstituten (waaronder de universiteiten van Amsterdam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Maastricht) en innovatieve bedrijvenparken (zoals Amsterdam Biomed, Pivotpark Oss en Leiden Bioscience) adviseren zij bedrijven in deze sector en leggen verbindingen in de branche. Dit onder meer op het gebied van advisering omtrent effectieve bedrijfsketens, legal compliance, het opzetten van Public Private Partnerships en fiscale incentives. Graag komen onze adviseurs ook met u in gesprek over de mogelijkheden en kansen voor uw onderneming.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Ron Admiraal

Ron Admiraal

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 152 12 33

Volg ons