Oracle & PwC

Wij helpen klanten om hun doelstellingen te realiseren met digitale technologie en marktkansen om te zetten in winst. Hiervoor combineren wij Enterprisetechnologie van Oracle met commercieel en technologisch advies - van strategie tot en met uitvoering.

Uw business transformeren met PwC en Oracle Cloud

Met Oracle Cloud faciliteren we uitzonderlijke resultaten voor uw organisatie. Of het nu gaat om een gericht veranderinitiatief of om een complete bedrijfstransformatie: met onze technologische, sectorspecifieke ervaring ondersteunen wij uw organisatie graag.

Onze professionals helpen u bij de implementatie van alle mogelijke Oracle-producten, van de E-business suite tot en met Fusion Cloud, van ERP tot en met CRM, van Hyperion tot en met OBIEE.

Digitaal ondernemen via Oracle Cloud

Bedrijven die in innovatie investeren om succesvol te blijven, kunnen bij ons terecht voor inspiratie en ervaring met cloud-oplossingen. U kunt bij ons terecht voor een van de volgende Oracle Cloud toepassingen op het gebied van:

  • Finance
  • Bedrijfsvoering
  • HR
  • Klantbeleving/CRM
  • Governance: risico’s en compliance
  • Veiligheid
  • Business analytics

PwC met Oracle maakt het verschil

Onze Oracle-praktijk bestaat uit een mix van mensen met een commerciële en technologische achtergrond, waardoor wij goed in staat zijn om complexe bedrijfsmatige problemen te helpen oplossen. We doen dat door een optimale inzet van de krachtige, innovatieve technologie van Oracle. Allereerst kijken we met een holistische blik naar uw bedrijf. Dit om innovatie en groei te faciliteren van strategie tot en met de implementatie. Wij beschikken over uitvoerige technologische sectorkennis die wij graag met u delen en bekijken samen met u wat uw mogelijkheden zijn.

Contact

Lars Leemhorst

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 29 11

Jelmar de Vries

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 29 05

Volg ons