Oracle + PwC

Leveraging innovation with Oracle

Wij helpen klanten om hun doelstellingen te realiseren met digitale technologie en marktkansen om te zetten in winst. Hiervoor combineren wij Enterprisetechnologie van Oracle met commercieel en technologisch advies - van strategie tot en met uitvoering.

Uw business transformeren met PwC en Oracle Cloud

Met Oracle Cloud faciliteren we uitzonderlijke resultaten voor uw organisatie. Of het nu gaat om een gericht veranderinitiatief of om een complete bedrijfstransformatie: met onze technologische, sectorspecifieke ervaring ondersteunen wij uw organisatie graag.

Onze professionals helpen u bij de implementatie van alle mogelijke Oracle-producten, van de E-business suite tot en met Fusion Cloud, van ERP tot en met CRM, van Hyperion tot en met OBIEE.

Bedrijven die in innovatie investeren om succesvol te blijven, kunnen bij ons terecht voor inspiratie en ervaring met cloud-oplossingen. U kunt bij ons terecht voor een van de volgende Oracle Cloud toepassingen op het gebied van:

  • Finance
  • Bedrijfsvoering
  • HR
  • Klantbeleving/CRM
  • Governance: risico’s en compliance
  • Veiligheid
  • Business analytics
loading-player

Playback of this video is not currently available

PwC met Oracle maakt het verschil

Onze Oracle-praktijk bestaat uit een mix van mensen met een commerciële en technologische achtergrond, waardoor wij goed in staat zijn om complexe bedrijfsmatige problemen te helpen oplossen. We doen dat door een optimale inzet van de krachtige, innovatieve technologie van Oracle. Allereerst kijken we met een holistische blik naar uw bedrijf. Dit om innovatie en groei te faciliteren van strategie tot en met de implementatie. Wij beschikken over uitvoerige technologische sectorkennis die wij graag met u delen en bekijken samen met u wat uw mogelijkheden zijn.

Finance Transformatie

De bedrijven van vandaag bewegen en transformeren zo snel, dat het een uitdaging is voor CFO’s om hun voorsprong te behouden. Echter, met PwC’s ruime ervaring en Oracle Cloud technologie kunnen bedrijven hun bedrijfsstrategieën afstemmen op hun financiële doelstellingen. PwC kan u helpen door samen met uw bedrijf een roadmap te ontwikkelen voor efficiëntie en succes in de financiële operatie. Transformeer en herontwerp de financiën voor het digitale tijdperk, terwijl u realtime toegang krijgt tot één losse versie van financiële gegevens, verbeterde bedrijfsproductiviteit en volledig geïntegreerde belastingen, boekhouding, beveiliging en controles in uw hele onderneming.

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

PwC heeft met bedrijven over de hele wereld gewerkt aan hun Oracle implementaties. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe wij geholpen hebben.

Lars Leemhorst

Partner, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)88 792 29 11

E-mailadres

Jelmar de Vries

Director, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)88 792 29 05

E-mailadres

Hide