Oracle + PwC

Leveraging innovation with Oracle

Wij helpen klanten om hun doelstellingen te realiseren met digitale technologie en marktkansen om te zetten in winst. Hiervoor combineren wij enterprisetechnologie van Oracle met commercieel en technologisch advies - van strategie tot en met uitvoering.

Uw business transformeren met PwC en Oracle Cloud

Met Oracle Cloud faciliteren we uitzonderlijke resultaten voor uw organisatie. Of het nu gaat om een gericht veranderinitiatief of om een complete bedrijfstransformatie: met onze technologische, sectorspecifieke ervaring ondersteunen wij uw organisatie graag.
Onze professionals helpen u bij de implementatie van alle mogelijke Oracle cloud applicaties (SAAS) en onderliggende technologiën van Oracle CX tot en met ERP Finance, van IOT tot en met Artivisual Intelligence, van rapporten tot en met predictive data analytics.

Bedrijven die in innovatie investeren om succesvol te blijven, kunnen bij ons terecht voor inspiratie en ervaring met cloud-oplossingen. U kunt bij ons terecht voor een van de volgende Oracle Cloud toepassingen op het gebied van:

 • Finance and EPM
 • Supply Chain en Product Life Cycle Management
 • Oracle Transportation en Warehouse management
 • Human Capital management
 • Customer Experience (CX), Service Management
 • Tax reporting
 • ESG
 • Governance, risico’s en compliance
 • Cyber Security
 • Business analytics
 • Application managed Services

Sakura ontvangt een prestigieuze prijs op Oracle Cloud World

Wij zijn trots dat Sakura Finetek dit jaar op Oracle Cloud World de “Visionary Award fort he Best Overall Digital CX Program” heeft gewonnen. Met een door PwC ontwikkelde “end-to-end” Oracle Cloud oplossing voor Sakura Finetek, is het voor Sakura mogelijk om een volgende stap te zetten in hun missie om hun geavanceerde kanker diagnostiek verder te brengen door innovatie, kwaliteit en klant focus. De geïmplementeerde oplossing helpt Sakura in de transitie naar een abonnementen prijs model, een flexibel model voor configuratie (CPQ) ondersteunt met verschillende mogelijkheden van financiering (leasing) geïntegreerd met hun service en supply chain oplossingen (Oracle). In de komende maanden volgt een ronde tafel waarin de CEO van Sakura de ervaring van Sakura met deze transformatie met anderen wil delen. De ronde tafel wordt op deze website aangekondigd. 

Playback of this video is not currently available

4:17

bpost en PwC standaardiseren om te slagen

bpost, het Belgische postbedrijf, moest, om ervoor te zorgen dat de verschillende overnames een succes werden, consolideren en standaardiseren. PwC implementeerde Oracle Cloud voor verschillende Finance en Supply Chain modules en heeft zorg gedragen voor het verandermanagementraject.

De webinar over het optimaliseren van de inkoop functie voor het beheren van de kasstromen kunt u vanaf nu terugkijken.

Het beheer van de kasstromen is een cruciaal onderwerp in de huidige onzekere tijd. In elke industrie staat het beheren van uitgaven en leveranciers momenteel hoog op de agenda. Inkoop- en crediteuren managers willen uitgaven beter kunnen voorspellen en waar mogelijk besparen op de kosten.

In deze sessie werken wij samen met experts van Oracle en PwC, en geven wij Office Depot het woord om te vertellen hoe zij de inkoopfunctie hebben getransformeerd om de uitgaande kasstroom beter te beheren met behulp van de Oracle Cloud ERP.

Volg deze link om de herhaling van de volledige webinar direct te bekijken.

PwC Office Depot Webinar
Webinar Oracle PwC

Terwijl supply chains zich herstellen van de COVID-19 disrupties, maken bedrijven, ongeacht hun omvang, gebruik van hun eerdere investering in ERP Cloud.

In deze paneldiscussie deelt Sakura, in samenwerking met experts van PwC en Oracle, de uitdagingen in de supply chain, waarmee ze tijdens de COVID-19-periode zijn geconfronteerd. Daarnaast delen zij de genomen mitigerende maatregelen en hun visie op de supply chain voor de toekomst.

Maak kennis met de tools voor het modelleren van de verschillende scenario’s voor visualisatie van de impact op uw bedrijf.

Bekijk ons webinar voor meer informatie over dit onderwerp.

PwC met Oracle maakt het verschil

Onze Oracle-praktijk bestaat uit een mix van mensen met een commerciële en technologische achtergrond, waardoor wij goed in staat zijn om complexe bedrijfsmatige problemen te helpen oplossen. We doen dat door een optimale inzet van de krachtige, innovatieve technologie van Oracle. Allereerst kijken we met een holistische blik naar uw bedrijf. Dit om innovatie en groei te faciliteren van strategie tot en met de implementatie. Wij beschikken over uitvoerige technologische sectorkennis die wij graag met u delen en bekijken samen met u wat uw mogelijkheden zijn.

Finance Transformatie

De bedrijven van vandaag bewegen en transformeren zo snel, dat het een uitdaging is voor CFO’s om hun voorsprong te behouden. Echter, met PwC’s ruime ervaring en Oracle Cloud technologie kunnen bedrijven hun bedrijfsstrategieën afstemmen op hun financiële doelstellingen. PwC kan u helpen door samen met uw bedrijf een roadmap te ontwikkelen voor efficiëntie en succes in de financiële operatie. Transformeer en herontwerp de financiën voor het digitale tijdperk, terwijl u realtime toegang krijgt tot één losse versie van financiële gegevens, verbeterde bedrijfsproductiviteit en volledig geïntegreerde belastingen, boekhouding, beveiliging en controles in uw hele onderneming.

 

PwC heeft met bedrijven over de hele wereld gewerkt aan hun Oracle implementaties. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe wij geholpen hebben.