Zorgactualiteiten

Goed voorbereid met onze jaarlijkse “APK” training voor de zorg. 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de zorg en welke effecten die hebben op uw organisatie en uw jaarrekening? Schrijf u in voor onze actualiteitensessie in december of januari.

Wij informeren u tijdens deze training over de belangrijkste actuele ontwikkelingen in de zorg op het gebied van jaarverslaggeving en fiscaliteit. Ook behandelen we nieuwe uitdagingen die zijn geconstateerd als gevolg van de coronacrisis, zoals bijvoorbeeld het werken op afstand, het werken met spoedprocedures en wat de gevolgen zijn van de coronacrisis op de jaarrekening en interne beheersing.

Tijdens de training bent u in de mogelijkheid om met de trainers en andere deelnemers te discussiëren over de mogelijke gevolgen van de ontwikkelingen voor uw werkzaamheden en uw organisatie.

Informatief en gevariëerd. Goede balans tussen vaktechniek en overige onderwerpen (i.c. digitalisering in de zorg en financiële functie).

Deelnemer Zorgactualiteiten januari 2020

Over deze training

Deze training gaat onder meer in op

  • uitdagingen die zijn geconstateerd als gevolg van de coronacrisis en de gevolgen van Covid-19 op uw jaarrekening en interne beheersing;wijzigingen in de jaarverslaggevingsregels voor zorginstellingen;
  • actuele ontwikkelingen in de fiscaliteit;
  • actuele ontwikkelingen rondom IT.

Na afloop van deze training

  • kent u de meest relevante wijzigingen in de jaarverslaggevingsregels voor zorginstellingen;
  • heeft u inzicht in de relevante actuele ontwikkelingen in de fiscaliteit en de mogelijke gevolgen hiervan;
  • bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom IT en welke invloed dit heeft op uw bedrijfsvoering.
  • heeft u inzicht in mogelijke gevolgen van de coronacrisis op uw organisatie

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor controllers, HEAD’s, financieel directeuren, administrateurs en medewerkers planning control van zorginstellingen en een ieder die betrokken is bij het opstellen van jaarrekeningen van zorginstellingen.

Over de trainers

De trainers zijn vak- en sectorspecialisten uit de brede sectorgroep gezondheidszorg van PwC.

Data & locaties

Voor deze training zijn nog geen data gepland.

Programma

Voor deze training is nog geen programma bekend.

Nieuwe regeling voor accountants (AA en RA) per 1 januari 2021

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

NB: overgangsregeling NBA voor accountants

Tot 30 juni 2021 heeft u de mogelijkheid om nog PE-uren (AA en RA) te ontvangen welke u kunt gebruiken voor uw PE-verplichting van 2020. Wij verstrekken u een certificaat van deelname ná afloop van de training. Indien u gebruikt maakt van de overgangsregeling en deze training registreert voor 2020, kunt u deze training niet gebruiken in uw PE-portfolio 2021.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. Voor deze training kunt u PE-punten schrijven. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

De inschrijvingstermijn sluit in principe twee weken voor de trainingsdatum. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging met aanvullende informatie over de training. Het aantal plaatsen per training is beperkt, wij zien uw aanmelding dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een collega in uw plaats laten komen. Wij verzoeken u dit per e-mail door te geven op nl_pwc_academy@pwc.com.

Contact

Anke Landstra

Anke Landstra

Leeradviseur, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 088 18 63

Volg ons