Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Trusted RPA & AI

Kansen en risico’s voor uw procesoptimalisatie

Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) bieden kansen om bedrijfsprocessen te optimaliseren, en leveren tegelijk nieuwe risico’s op. In deze training gaat u zelf met RPA en AI aan de slag, en ervaart u beide kanten van de medaille. En wat betekent het voor úw organisatie? U gaat naar huis met een concrete SWOT-analyse voor de inzet van RPA of AI op een vraagstuk in uw werk.

“Robotisering haalt de robot uit de mens”

Trainer PwC

Uitgebreide informatie over deze training

Ook in uw organisatie zijn er ongetwijfeld processen met veel handmatige, repeterende handelingen. Of processen die juist zo complex zijn dat ze wel wat extra (computer)intelligentie kunnen gebruiken. In deze training ervaart u wat RPA en AI in deze gevallen kunnen betekenen. U krijgt een beeld van hoe menselijke arbeid en computerarbeid aanvullend kunnen zijn.

De trainers nemen u mee langs inspirerende voorbeelden van AI en RPA uit verschillende sectoren. Dat levert munitie op om te brainstormen over toepassingsmogelijkheden, kansen en risico’s voor uw eigen organisatie. Vervolgens gaat u praktisch aan de slag. Eerst met RPA, waar u zelf een software robot leert bouwen, wat u gaat helpen om te weten waar u het over heeft. Ook de inzet van AI ervaart u door te doen: in de AI datachallenge gaat u een vraagstuk proberen op te lossen, met een gegeven dataset en voorgeprogrammeerde AI. Door deze twee actieve oefeningen wordt u heel bewust van de kansen én de risico’s van RPA en AI. Met deze ervaring werkt u de SWOT-analyse voor toepassing in uw werk verder uit, zodat u hierover zinvol het gesprek kunt aangaan met de juiste stakeholders.

View more

Na afloop van de training

  • kent u de (on)mogelijkheden van RPA en kunstmatige intelligentie
  • weet u hoe deze technologieën en mensen elkaar beter kunnen aanvullen
  • kunt u een basale RPA-robot bouwen
  • begrijpt u hoe u AI kan gebruiken om een vraagstuk op te lossen
  • begrijpt u wat RPA en kunstmatige intelligentie concreet kunnen betekenen voor u en uw werk, in termen van kansen  risico’s
  • heeft u een S(trengths)W(eaknesses)O(pportunities)T(threats)-analyse gemaakt voor de inzet van AI/RPA op een concreet vraagstuk in uw werk die u mee kan nemen.

View more

Voor wie is deze training?

De training is uitermate geschikt voor professionals die in een control setting werken en nadenken over de toepassing van RPA en AI in hun organisatie. Voorbeelden van doelgroepen zijn:

  • Directie en management
  • Finance en control managers
  • CIO & IT-managers
  • Digitale innovators

View more

Interesse

Voor deze training is nog geen datum beschikbaar. Maak uw interesse kenbaar door te mailen naar nl_pwc_academy@pwc.com. Bij voldoende belangstelling wordt de training gepland.

Uiteraard is het mogelijk om deze training met uw gehele team te volgen. Via het contactformulier kunt meer informatie aanvragen en uw wensen kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op om deze training voor u op maat te maken. 

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Hide