Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Module 3 | Transformatie van uw bedrijfsvoering voor ESG

Inhouse training

Neem contact met ons op

ESG inbedden in uw bedrijfsvoering

Module 3 is gelijk voor financiële instellingen, commerciële en publieke organisaties.

Heeft u een ESG-strategie bepaald en zoekt u handvatten om deze door te voeren in uw bedrijfsprocessen en governance? Heeft u al zicht op de ESG-regelgeving waaraan u moet voldoen, maar vraagt u zich af hoe u de benodigde niet-financiële informatie uit uw organisatie en in uw rapportage krijgt?

Deze module uit onze ESG-reeks helpt u op weg met de grote stap die tussen ‘strategiewens’ en ‘reportingwerkelijkheid’ ligt: transformatie.

 

 

Over deze module

Module 3 gaat onder meer in op

  • Plannen, implementeren en uitdragen van ESG-waarden en doelen

  • Implementatie van ESG-regelgeving en governance

  • Inzetten van transformation roadmap om de ESG-ambities van uw organisatie te realiseren

  • Een pakkend verhaal overbrengen naar het bestuur, investeerders en andere stakeholders

Na afloop van Module 3

  • kent u het startpunt van uw organisatie en de belangrijkste stappen voor de transformatie van ESG-ambities naar ESG-doelen, naar KPI's, naar reporting;

  • heeft u inzicht in wat er nodig is voor een succesvolle transformatie binnen uw organisatie, waaronder factoren als organisatiecultuur en governance;

  • bent u geïnspireerd door voorbeelden bij vergelijkbare organisaties.

Voor wie?

Module 3 is gelijk voor financiële instellingen, commerciële en publieke organisaties, waarbij wel aandacht is voor sectorspecifieke voorbeelden. De module is interessant voor functies als directie, CFO, Sustainability officer en team, verantwoordelijken voor implementatie van ESG-regelgeving, internal audit, compliance, control.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn PwC-professionals met toonaangevende kennis en ervaring op het gebied van ESG en duurzaamheid. Zij werken in het ESG-team van PwC en vaak ook als spreker op hun vakgebied aan diverse universiteiten.

Inhouse training

Heeft u interesse in dit onderwerp en wilt u deze training voor uw organisatie op maat? Wij bespreken graag met u uw leerdoelen, de casuïstiek en de gewenste leerresultaten. Ook de duur, datum en locatie van de training stellen wij in overleg met u vast. Op basis van een voorgesprek maken wij een trainingsvoorstel voor u op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact

Enid Mangal-Paanakker

Enid Mangal-Paanakker

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 085 92 78

Luca Clercx

Luca Clercx

Senior Associate, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 56 75 32

Volg ons