Digitaal bewustzijn

Inhouse training

Neem contact met ons op

Bouwen aan het succes van uw mensen

We bevinden ons in een snel digitaliserende werkwereld vol mogelijkheden en uitdagingen voor zowel bedrijven als de samenleving. Dit is een uitdaging voor ons allemaal, niet iedereen heeft de vaardigheden die nodig zijn, nu en in de toekomst. Iedereen heeft digitaal begrip nodig om de impact van technologische trends op het werk te begrijpen. Om toekomstbestendig te blijven is upskilling nodig.

Deze training kan worden vervolgd door verdiepingstrainingen gericht op de specifieke opkomende technologieën of digitale trends, zoals:

  • Robotics & RPA
  • Blockchain
  • Cyber security
  • Cyber security voor Financials
  • Artificial Intelligence (AI)

“Het geeft een goed beeld van de huidige digitale ontwikkelingen en wat dit als gevolg kan hebben voor onze werkzaamheden”

deelnemer inhouse traject 2021

Over deze training

Over de training

In een module van een halve dag maken deelnemers kennis met (een deel van) de  8 essentiële technologieën, ook in het kader van de bredere megatrends die zichtbaar zijn in de wereld.

Onderwerpen:

  • Begrijpen welke digitale ontwikkelingen van belang zijn in de huidige samenleving, als onderdeel van de wereldwijde megatrends en deels als gevolg van de uitbraak van Covid-19.

  • Digitale ontwikkelingen – opkomende technologieën en digitale trends (zoals Artificial Intelligence, Smart algorithmes, Continuous Monitoring & IT Dashboard, Robotics en RPA, Blockchain , Internet of Things & Cybersecurity);

  • Voorbeelden van deze technologieën in de praktijk, hoe werkt dit bij andere bedrijven en in de publieke sector;

  • Kennismaken met enkele van deze technologieën en toepassingen en voorbeelden binnen uw organisatie.

Samen met u bespreken wij welke onderwerpen onderdeel worden van de leeroplossing.

 

Na afloop van de training

Het programma resulteert in digitaal bewuste medewerkers. Zij hebben inzicht in de wijze waarop technologische ontwikkelingen in de samenleving van invloed zijn op hun werk. Ook weten zij hoe zij deze technologieën kunnen omarmen om toekomstbestendig te blijven.

Voor wie?

Iedereen die in aanraking komt met digitale ontwikkelingen / technologische trends en hier meer over wilt leren.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn inhoud experts binnen PwC en hebben ruime kennis op (minimaal) één van de onderwerpen uit essential 8.

Inhouse training

Heeft u interesse in dit onderwerp en wilt u deze training voor uw organisatie op maat laten maken? Wij bespreken graag met u uw leerdoelen, de casuïstiek en de gewenste leerresultaten. Ook de duur, datum en locatie van de training stellen wij in overleg met u vast. Op basis van een voorgesprek maken wij een trainingsvoorstel voor u op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact us

PwC’s Academy

Onderdeel van/Part of, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons