PwC Zwolle

Nuchtere businesspartner op uw weg vooruit

Ondernemen in Zwolle: grenzeloos succes

Of u het als ondernemer nu dicht bij huis zoekt of juist ver weg: u wordt voortdurend geconfronteerd met veranderingen en nieuwe uitdagingen. Uiteraard wel in lijn met uw strategische doelen voor de toekomst, want het ondernemerschap moet doorgaan. Een (verdere) internationalisering van uw bedrijf staat dan bijvoorbeeld nog op uw agenda. Maar weet u precies wat dit betekent op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied? En hoe gaat u om met douanevraagstukken en de fiscale aspecten die daarbij spelen?

Ook op het gebied van regelgeving kunt u voor nieuwe opgaven staan, zoals bij de REACH-verordening die veel ondernemers raakt, of de ontwikkelingen in Horizontaal Toezicht. Een vraag die u als eigenaar van een onderneming zeker eens moet stellen: wie gaat mij opvolgen? U kunt het bedrijf verkopen aan een derde partij, overdragen aan een familielid, of wellicht treden uw opvolgers aan via een management buy-out. Belangrijk is dat u tijdig een keuze maakt en de verschillende scenario’s uitwerkt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij staan met beide benen in de Zwolse regio en helpen veel ondernemers bij bovenstaande actuele ontwikkelingen. Wat daarbij altijd voorop staat, is dat wij u willen helpen uw doelen te realiseren. Als u uw vleugels wilt uitslaan naar het buitenland, stellen wij graag ons internationale netwerk beschikbaar en brengen we u in contact met lokale adviseurs.
Onze klantenkring is breed, met bedrijven in sectoren als dienstverlening, industriële productie, machinebouw, transport en bouw. Ook werken we veel voor de publieke sector, die in de regio sterk vertegenwoordigd is. Al deze klanten hebben één ding gemeen: ambitie.

Onze werkwijze en cultuur

We staan in ons werk met beide benen op de grond, en houden van de Zwolse regio. We stropen graag de mouwen op en komen snel tot de kern van de zaak. Dat ziet u terug in onze adviezen en rapporten, die we helder en bondig houden. Ons hart voor de regio komt ook tot uitdrukking in onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo zetten we ons graag in voor goede doelen als het kinderopvanghuis Mappa Mondo.

Onze contacten in de regio

Om optimaal voeling te houden met de ontwikkelingen in de regio, zijn we betrokken bij tal van netwerken en initiatieven in de regio. Zo zijn we mede-initiatiefnemer van het Financieel Café, en nemen we regelmatig zitting in de besturen van ondernemersverenigingen, zoals de Maatschappij van Nijverheid en Handel regio Zwolle e/o. Ook de businessclub van FC Zwolle is voor ons vertrouwd terrein. Daarnaast zijn we lid van Sociëteit Cortegaerdt, die bijdraagt aan de culturele ontwikkeling van de Zwolse regio.

Philip Vossenberg

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze aanpak en diensten? Neemt u dan contact op met onze regioleider Noordoost Philip Vossenberg voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Philip Vossenberg

Partner

Tel: +31 (0)88 792 41 72

Volg ons