Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC Rotterdam

Doeners met lef

Werken voor harde werkers

Rotterdam, havenstad, waar transport en logistiek, bouw, industrie, nutsbedrijven, handel en zakelijke dienstverlening aan de orde van de dag zijn. Stad ook, waar u aan steeds meer wetten en regels op het gebied van milieu, veiligheid en belastingen moet voldoen. Waar u uw IT-oplossingen up-to-date moet houden. De Rotterdamse ondernemer werkt, kortgezegd, in een complexe omgeving. En dat in een regio waarbinnen PwC expertise en kennis inzet om u varend en rijdend te houden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze financiële en fiscale specialisten en adviseurs kennen de uitdagingen in uw sector. Ondernemers in de transport en logistiek moeten bijvoorbeeld aan veel regels voldoen. Of het nu gaat om kolen-, verpakkings- of tonnagebelasting, douaneregels of internationale veiligheidseisen voor handelsstromen, u krijgt gedegen advies van de professionals van PwC Ook voor vragen over de steeds complexer wordende milieuregelgeving kunt u bij ons terecht. Onze specialisten maken u wegwijs, geven ondersteuning bij het maken van uw milieujaarverslag, adviseren voor het terugdringen van CO2-emissies of helpen u bij het aanvragen van subsidie(s) voor milieuvriendelijke investeringen.

PwC kent uw regio. In Werk aan de winkel, een benchmark in de Rotterdamse regio, hebben we de bedrijvigheid in de regio in kaart gebracht. Alle ontwikkelingen in voor u belangrijke sectoren vindt u daarin terug. De professionals hebben daarnaast bedrijfsvergelijkingen uitgevoerd waarin de financiële prestaties van de top van het Rotterdamse bedrijfsleven zijn geanalyseerd. Wat gaat goed? Waar liggen kansen? Hoe doet de concurrentie het? Met het overzicht bent u in mum van tijd op de hoogte. Wilt u weten hoe u ervoor staat? Wilt u weten welke strategische en financiële verbeteringen voor uw bedrijf nodig en haalbaar zijn? PwC staat klaar om een vertaling te maken naar uw persoonlijke situatie als ondernemer.

PwC beperkt haar expertise niet alleen tot de regio Rotterdam. Onze professionals werken over de hele wereld. Doet u internationaal zaken, maak dan gebruik van ons wereldwijde netwerk. Een groot aantal Rotterdamse ondernemers doen steeds meer zaken met China. Onze Chinadesk kan u bijstaan bij het opzetten en uitbreiden van uw contacten!

Onze werkwijze

Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig. PwC Rotterdam past daar wat ons betreft heel goed bij. De professionals zijn nuchtere doeners, die zijn gericht op oplossingen. We hebben ook lef. We durven vernieuwende en tegendraadse oplossingen te bedenken voor ondernemersvraagstukken.
We voelen ons betrokken bij de stad en leveren daarom graag onze bijdrage aan een bloeiend Rotterdam. Aan uw bloeiend Rotterdam! Daarnaast ondersteunen wij tevens de Cruijff Foundation.

Onze contacten in de regio

Ook doeners onderschatten het belang van netwerken niet. PwC organiseert regelmatig themabijeenkomsten voor ondernemers uit de regio en voor het Financieel Café. Verder zijn we betrokken bij de organisatie van het Debat van Staal waar elke maand ondernemend Rotterdam, nieuwsmakers en bestuurders elkaar treffen om te debatteren over actuele (Rotterdamse) thema’s.

Renate de Lange

Meer informatie?

Behoefte aan meer informatie? Wilt u met een of meerdere experts van ons van gedachten wisselen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze regioleider Zuidwest Edwin van Wijngaarden voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u graag.

Contact

Edwin van Wijngaarden

Edwin van Wijngaarden

Partner

Tel: +31 (0)65 462 43 09

Volg ons