PwC Den Haag

Partner en sectorspecialist met visie

Scoren met PwC Den Haag

Geworteld in de regio, blik op de wereld
Den Haag: regeringscentrum van Nederland. Internationale stad van ‘vrede en recht’ met tribunalen, gerechtshoven en tal van instituten op het gebied van internationale relaties. Bij uitstek een stad voor PwC om ondernemers te ondersteunen en te adviseren bij zijn/haar werkzaamheden.
Voor ondernemers is Den Haag en omstreken namelijk een aantrekkelijk gebied. Binnen de grenzen van de stad zijn er sectoren als handel, transport en logistiek, vastgoed, bouw, leisure en (zakelijke) dienstverlening. Bovendien ligt de stad centraal tussen de Bollenstreek aan de ene kant en het Westland aan de andere kant. De agri/hortisector in het Westland vormt de tweede economie van Nederland.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Kantoor Den Haag is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen op de regionale, nationale en internationale markt. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hebben niet alleen ruime expertise op de nationale en internationale markt, maar ook in sectoren die bij uitstek belangrijk zijn voor de regio. De specialisten van PwC met expertise in de publieke sector ondersteunen de overheid, woningcorporaties, zorginstellingen, ontwikkelingsorganisaties en andere maatschappelijke organisaties. De kennis en expertise in de ene sector, is vaak gelieerd aan de andere sector.. Daarnaast zijn we diep geworteld in de regionale economie. We brengen de ontwikkelingen in de regio in kaart met brancheonderzoeken. Denk aan de ontwikkelingen in de zakelijke dienstverlening, bouw, industrie, leisuresector en handel in de regio. En voor de agri/hortisector is een apart team opgericht, met roots in de sector.
Kantoor Den Haag heeft een internationaal netwerk dat waar gewenst voor u in actie komt. Via speciale landendesks werken specialisten samenom u wegwijs te maken in buitenlandse wet- en regelgeving en fiscale structuren. We werken overigens niet alleen voor de grote, gevestigde ondernemingen. Ook starters en groeiondernemingen zijn bij PwC Den Haag aan het juiste adres.

Onze werkwijze

In PwC treft u een gesprekspartner die uw regio goed kent, die weet wat er nationaal en internationaal speelt en die kennis heeft van uw sector. We vinden uw visie minstens zo belangrijk. Daarom houden we voortdurend contact met u. We weten wat u motiveert en welke vraagstukken er bij u spelen. Daarom organiseren we geregeld netwerkbijeenkomsten, expertmeetings en organiseren we tal van evenementen.
Op ons Kantoor houden wij regelmatig terugkerende ronde tafelsessies waarvoor we verschillende groepen ondernemers uitnodigen om met elkaar en met onze professionals van gedachten te wisselen over actuele ontwikkelingen.

Netwerk in de regio

PwC houdt intensief contact met klanten via een groot aantal netwerken op het gebied van politiek, cultuur en ondernemersgroepen. Zo zijn we bijvoorbeeld lid van De Residentie Club een ontmoetingsplaats voor captains of industry Verder zijn we lid van VNO-NCW. We zijn medeoprichter van het Financieel Café. De professionals van PwC wisselen altijd graag met u van gedachten over actuele onderwerpen tijdens rondetafelgesprekken. Ook op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid is PwC actief. We zetten onze kennis en expertise belangeloos in voor regionale goede doelen. We zijn penningmeester bij het Hofstads Jeugdorkest, zetten ons in voor een jaarlijks straatfeest voor kinderen, voor het Willem Alexander Kinderfonds en een project van de Rotary voor ernstig zieke kinderen.

Renate de Lange

Meer informatie?

Behoefte aan meer informatie? Wilt u met een of meerdere experts van ons van gedachten wisselen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Edwin van Wijngaarden voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u graag.

Contact

Edwin van Wijngaarden

Edwin van Wijngaarden

Partner

Tel: +31 (0)88 792 38 13

Volg ons