PwC Arnhem

Diversiteit als kracht

Ondernemen in Gelderland: no-nonsense en gemoedelijkheid

Elk bedrijf in de regio heeft zijn eigen uitdagingen. Hoe ontdekt u waar uw bedrijf op dit moment staat en hoe de toekomst er voor uw organisatie uitziet? U wilt niet stilstaan, maar hoe vindt u mogelijkheden om nieuw kapitaal aan te trekken en invulling te geven aan uw strategische ambities? Vergroot u uw investeringsruimte met kredieten of probeert u de belastingdruk te verlagen. Horizontaal Toezicht biedt daarbij voordelen, maar hoe implementeert u dit effectief?

Internationaal timmert de regio flink aan de weg. Bedrijven ontplooien activiteiten van Duitsland tot het Verre Oosten. Hoe lost u de vaak complexe fiscale vraagstukken op die daarbij horen? Lokaal is innovatie een sterke pijler. Waar vindt u als innovatief bedrijf een klankbord en aansluiting bij een krachtig netwerk?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het veelzijdige karakter van de bedrijvigheid in de Gelderse regio vindt u terug in onze ondersteuning. Wij weten wat ondernemers in onze regio bezighoudt. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze kennis van de regelgeving en financiële fundamenten in de bouw- en vastgoedsector. Wij bieden u een directe link naar de nationale bouwgroep van PwC. Ook ontwikkelingen in de publieke sector volgen we op de voet. En als u plannen voor buitenlandse expansie heeft, helpen wij u graag op weg binnen ons internationale netwerk.

Onze diverse klantenkring omvat bedrijven in de bouw- en vastgoedwereld, private companies, de publieke sector, (financiële) dienstverlening en energiebedrijven. Maar ook startende ondernemingen in het kielzog van de regionale kenniscentra staan wij bij.

Onze werkwijze en cultuur

Hoewel we qua kantoor fysiek in Arnhem gevestigd zijn, wonen onze mensen verspreid over de gehele regio. We spreken dus uw taal van nuchterheid en gemoedelijkheid. We organiseren regelmatig ontbijtsessies over actuele onderwerpen als ontwikkelingen in uw branche, horizontaal toezicht of nieuwe regelgeving. PwC organiseert regelmatig themabijeenkomsten voor ondernemers uit de regio en voor het Financieel Café. Wij zijn actief in de relevante ondernemersnetwerken in de regio.

Onze contacten in de regio

In het gevarieerde werkveld in Gelderland  is het essentieel om goed voeling met ondernemers te houden. U komt onze mensen in verschillende omgevingen tegen. Bijvoorbeeld bij NEC waar we informatieve bijeenkomsten organiseren rondom aansprekende wedstrijden. Zo bundelen we ontspanning en business. Verder zijn we onder meer actief in de WTC Business Club Arnhem/Nijmegen en de KAN (Knooppunt Arnhem Nijmegen).

Philip Vossenberg

Contact

Wilt u eens met ons van gedachten wisselen? Aarzel niet en neem 
contact op met onze regioleider Centrum Philip Vossenberg.

Contact

Philip Vossenberg

Partner

Tel: +31 (0)88 792 41 72

Volg ons