Fusies en overnames

De juiste transactiepartij, de beste financiering

Zakelijke dienstverleners werken in een snel veranderende marktomgeving die steeds meer internationaal en digitaal wordt. Fusies en overnames (M&A) zijn hierdoor vaker grens- of sector overschrijdend en zeer complex. Welke stappen gaat u zetten voor, tijdens en na het sluiten van een fusie of overname?

Waar liggen uw beste kansen?

Wellicht wilt u uw marktpositie verstevigen of uw geografische dekking vergroten. Misschien streeft u naar verbreding van het dienstenaanbod, het verkrijgen van specialistische kennis of het vergroten van uw innovatiekracht. Er kunnen allerlei redenen zijn om (internationaal) uit te breiden of juist bedrijfsonderdelen te verkopen.

Wat uw redenen ook zijn, u komt altijd voor deze vragen te staan: in welke segmenten van de zakelijke dienstverlening liggen de beste kansen? Welke fusie- of overnamekandidaten zijn wereldwijd relevant? En hoe bepaalt u de juiste voorwaarden en financiering?

Zo kunnen wij u helpen

Onze mensen hebben de juiste expertise om u te helpen bij elke fase van een fusie- of overnametraject. Wij koppelen marktkennis aan internationale transactie-ervaring.  Zo kunnen wij u ondersteunen om de beste beslissingen te nemen en om de waarde van uw deal te maximaliseren.

De professionals van PwC Corporate Finance werken over alle continenten nauw samen en kunnen u al vroeg tippen over bedrijven met (ver)koopplannen. Ook kunnen wij als onafhankelijke partij helpen om de financiering te realiseren met de beste voorwaarden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om van gedachten te wisselen.

'Wij ondersteunen u graag om tot de beste transactie te komen in een complexe en veranderende markt.'

Benjamin Schuuring

Contact

Benjamin Schuuring

Benjamin Schuuring

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 384 87 18

Volg ons