Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Engagement Center

Transparent - Collaborative - Secure

Maak kennis met het Engagement Center. Het Engagement Center stelt u en uw PwC-team in staat om samen activiteiten op het gebied van engagement te beheren, gegevens en documenten te delen en de voortgang van de geleverde prestaties gemakkelijker op één plaats te overzien. 

Eén platform, één aanpak, opgebouwd rond u als klant en met een verbeterde klantervaring. Dit platform geeft tevens toegang tot onze ondersteunende technologieën en digitale tools, waar u als klant van PwC mogelijk gebruik van maakt. Sluit u aan bij de duizenden andere bedrijven die het Engagement Center gebruiken. Neem contact op (met uw PwC-vertegenwoordiger) voor meer informatie.

Playback of this video is not currently available

0:01:59

Global Engagement Center

PwC biedt u een eenvoudige oplossing

Via één enkele site heeft u 24 uur per dag 7 dagen per week toegang tot al uw (wereldwijde) engagements en vindt u alle informatie die u nodig heeft om processen te stroomlijnen en toekomstige kansen aan te kunnen grijpen. Wilt u real-time inzicht in uw gegevens en één loket met alles wat u nodig heeft voor uw projecten bij PwC en om aan uw compliance verplichtingen te voldoen? Of uw business nu lokaal of internationaal is, ons digitaal, webbased samenwerkingsplatform geeft transparant inzicht in uw Tax, Legal en People projecten met PwC. Het Engagement Center stroomlijnt onze samenwerking met u. 

Alles in één

  • Dashboards: Geautomatiseerde rapportages en visualisaties geven direct inzicht in de laatste stand van zaken, zo kunt u meer tijd  besteden aan andere zaken.
  • Documenten: Een centrale en veilige hub voor alle documenten die tijdens een opdracht worden uitgewisseld. 
  • Vragen en antwoord: Geen mails meer, maar één centrale plek voor vragen en antwoorden
  • Tracker: Blijf op de hoogte van uw projecten met deze gebruiksvriendelijke project management tool waarmee uw teams activiteiten, deadlines, verantwoordelijkheden en status updates kunnen zien.
  • Rapporten: Bespaar tijd door toegang te krijgen tot real-time gegevensanalyse met geautomatiseerde rapporten.

Beveiliging

Privacy en gegevensbeveiliging is een steeds belangrijkere zorg voor onze klanten. Engagement Center is veilig is gebruik. Het biedt alleen toegang voor uw betrokken medewerkers en PwC-specialisten die toegang tot uw informatie nodig hebben. Het Engagement Center slaat alle gegevens, bestanden en documenten veilig op in ons eigen datacenter, met uitgebreide gegevensversleuteling en andere beveiligingen. PwC erkent het belang van beveiliging en heeft alle benodigde stappen ondernomen om voor het Engagement Center de hoogste normen aan databeveiliging te kunnen garanderen.

Transparantie

Transparantie is een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerp van het Engagement Center. Dit heeft ertoe geleid dat het Engagement Center u ongekende toegang geeft tot uw projecten uw bij PwC en uw compliance. Vanaf uw persoonlijke beginscherm heeft u de mogelijkheid om te controleren wat voor u belangrijk is. Of het nu gaat om de status van een project, de toewijzing van bepaalde taken of de vervaldata voor bepaalde compliance verplichtingen. Alle informatie in de Engagement Center is real-time en visueel gepresenteerd op een overzichtelijke manier.

Samenwerking

Elke samenwerking tussen u, als klant, en PwC is uniek. Het kan bestaan uit het verstrekken van informatie van uw kant voor een compliance verzoek, maar het kan ook een veel uitgebreidere samenwerking betreffen, waarbij veel informatie over en weer wordt gedeeld en er samen wordt gewerkt om een project uit te voeren. In welke vorm dan ook, het Engagement Center biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn voor een uitgebreid team om samen te werken rond gemeenschappelijk projecten, documenten en/of bestanden. De combinatie van projectmanagement en samenwerking rond documenten en dossiers betekent dat een virtueel team bestaande uit PwC-specialisten en een team vanuit u als klant het werk kunnen doen dat nodig is om de opdracht efficiënt uit te kunnen voeren en af te ronden.

Real-Time en 24/7

Het Engagement Center biedt real-time status- en rapport updates. Naarmate het werk wordt voltooid door PwC-medewerkers, worden al uw Engagement Center sites onmiddellijk bijgewerkt. U krijgt als klant toegang tot uw Engagement Center sites en kunt direct zien hoe het project ervoor staat. U heeft de mogelijkheid om uw projecten te volgen zo vaak als u wilt en u zult altijd de meest recente status van het project zien.

Gedeelde documenten en bestanden

Een van de grootste uitdagingen bij elk project is ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot de juiste versie van een document. Met het Engagement Center wordt alles op één plek opgeslagen en beheerd door een krachtig en veilig datamanagementsysteem. Dit betekent dat er volledige versiebeheer plaatsvindt en een audit trail van de activiteiten beschikbaar is. Documenten kunnen worden geordend op een manier die het efficiëntst is voor de opdracht. Via het Engagement Center heeft u de mogelijkheid om uw eigen documenten naar de site te uploaden, waardoor het delen van documenten tussen u en het betrokken team eenvoudig wordt. Bovendien heeft u toegang tot een gecontroleerd overzicht van de documenten die door het PwC team zijn geüpload.

Een holistische beeld

Wanneer u verschillende projecten bij PwC heeft lopen, kan voor elke opdracht een aparte Engagement Center site worden aangemaakt. Iedere site kan worden aangepast aan de eigen documenten, het projectplan en de gebruikers van die bepaalde opdracht. Het Engagement Center biedt u de mogelijkheid om in te zoomen op bepaalde projecten en uit te zoomen, wanneer u betrokken bent bij meerdere projecten met meerdere Engagement Center sites.

Geïntegreerde technologieën

Het Engagement Center geeft toegang tot PwC’s digitale oplossingen. Tools en applicaties die u in staat stellen om volledig compliant en in control te zijn en tevens uw tax-processen optimaal  te laten verlopen.

Engagement Center
Volg ons

Contact

Jurriaan Weerman

Jurriaan Weerman

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 241 00 28

Hide