Kwantitatieve analyse

Hoe wordt uw organisatie beïnvloed door nieuwe wet- en regelgeving? Welke data helpt u om dit snel en nauwkeurig in kaart te brengen?

Beter voorbereid op de toekomst door kwantitatieve analyse

Door middel van impact- en scenarioberekeningen brengen wij eenvoudig, snel en nauwkeurig voor u in kaart hoe bijvoorbeeld maatregelen uit het nieuwe regeerakkoord zoals de earnings strippingmaatregel, de beperktere voorwaartse verliesverrekening en de gewijzigde innovatieboxregeling uw fiscale positie gaan beïnvloeden. 

Beter voorbereid op de toekomst door kwantitatieve analyse
Modellen gestandaardiseerd en geïntegreerd

Modellen gestandaardiseerd en geïntegreerd

PwC maakte al honderden verschillende modellen voor allerlei denkbare financiële en fiscale analyses. Deze modellen hebben wij verbeterd, gestandaardiseerd en met elkaar geïntegreerd door middel van kwantitatieve analyses. Door uw data toe te voegen, worden statische gegevens dynamisch gemaakt en gevisualiseerd in alle modelopties.

Op het digitale canvas tekent PwC uw huidige situatie, we maken een forecast of een tijdreis langs verschillende aanpassingen in uw organisatie. Scenario’s met financiële en fiscale consequenties visualiseren en berekenen we in een handomdraai. Daarmee heeft u direct inzicht in gevolgen en consequenties.

Eenvoudig importeren en exporteren van data

Met de invoer van een beperkt aantal basiscijfers zijn de modellen al te activeren. Opschalen van data en modellen is heel eenvoudig, net als de koppeling met grote hoeveelheden gegevens. We exporteren de uitkomsten van de verschillende scenario’s en de visualisaties daarvan desgewenst naar bijvoorbeeld QlikView, Excel en PowerPoint.

Eenvoudig importeren en exporteren van data
Hogere beslissnelheid, betere inzichten

Betere inzichten, snellere beslissingen

Beslissingen die eerder genomen werden op basis van een handvol berekeningen en een dosis onderbuikgevoel, kunnen nu gestaafd worden met data. De interactie tussen al onze geïntegreerde modellen maakt analyses mogelijk die voorheen te complex waren. Deze wijze van analyse leidt tot snellere beslissingen op basis van betere en meer geïntegreerde inzichten. Meer weten of inzicht in wat deze toepassing voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Volg ons

Contact

Jochem Veltman

Jochem Veltman

Tax Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 088 20 15

Hide