Zuid-Korea

Uw partner bij succesvol zakendoen in Nederland én Zuid-Korea

De Korea Business Desk (“KBD”) van PwC Nederland begeleidt Koreaanse bedrijven die investeren in Nederland of Europa. Of u nu uw eerste stappen zet om te investeren in de Nederlandse en/of Europese markt of een gevestigde onderneming heeft die enige verandering ondergaat, wij kunnen u ondersteunen en helpen bij het aanpakken van de belangrijkste problemen waarmee u wordt geconfronteerd.

Branchekennis

Door gebruik te maken van onze uitgebreide branchekennis en onze Koreaans sprekende specialisten, kunnen wij u diepgaande kennis bieden van de markten, cultuur, juridische systemen, belastingadministratie, audit, regelgevingskader en fusies en overnames in zowel Nederland als Korea.

Breed netwerk

Wij werken nauw samen met onze collega’s van PwC Korea. Zij beschikken over een breed netwerk waardoor zij in staat zijn goede relaties te onderhouden met de hoofdkantoren van Koreaanse klanten wereldwijd.  Daarnaast zorgen we ervoor dat we de best practices en meest recente kennis tijdig delen met Koreaanse bedrijven.

Onze specialisten

In samenwerking met onze specialisten op uiteenlopende vakgebieden binnen PwC Nederland kan de KBD vooruitstrevende, waardevolle advies- en compliance diensten aanbieden aan Koreaanse bedrijven die willen investeren in Nederland en/of Europa of inzicht willen krijgen in transacties die van invloed kunnen zijn op hun bestaande Nederlandse en/of Europese investeringen.

Wat kunt u van PwC verwachten?

Korea Business Desk biedt een breed scala aan professionele diensten:

  • Audit
  • Belasting
  • Nalevingsdiensten
  • Fusies en overnames
  • Juridische diensten.

Contact

Albert Brouwer

Albert Brouwer

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 135 77 87

Volg ons