Dispute Valuations

Sneller einde aan conflict met duidelijkheid over waarde

Ondanks alle goede intenties kunnen partijen na een deal ook in conflict raken. U wilt of moet bijvoorbeeld de ander uitkopen, maar tegen welk bedrag? Wat is het aandeel, het bedrijfsonderdeel of zelfs de hele onderneming waard? Of u hebt een juridisch conflict over geleden economische schade. Dan is het zaak om duidelijk te krijgen hoe hoog de schade precies is. In alle gevallen geldt: hoe duidelijker en betrouwbaarder de waardering of schadeberekening, hoe meer kans om succesvol uit het conflict te komen.

Onafhankelijk expert of deskundig adviseur

In welke rol u ons ook inzet. U krijgt een grondige waardering die overeind blijft bij complexe schadeconflicten, arbitrages en rechtzaken. Met de sectorkennis waarover wij zelf en in ons uitgebreide PwC-netwerk beschikken, kunnen we goed bepalen wat de waardedrijvers zijn in de relevante sectoren. Daarmee kunnen wij realistisch en gefundeerd waarderen.

Zo kunnen wij u helpen

  • We stellen een schadeberekening op voor onderhandelingen of voor een juridische procedure
  • Bij een waardering kunnen we een bandbreedte aangeven, waarmee u verder gaat onderhandelen. Of we geven één bindende waarde af, als dat is afgesproken met partijen. U mag het zeggen.

Contact

John Peters

Partner, PwC Netherlands

Tel: 31 (0)62 460 28 61

Volg ons