Post Merger Integration & 100 days planning

Synergie daadwerkelijk benutten

Een fusie, overname of carve-out is altijd bedoeld om meer te bereiken: groei in marktaandeel, kostenbesparingen, toegang tot nieuwe markten. Maar de handtekening onder de deal is niet het eindpunt. In de eerste 100 dagen moeten de nieuwe structuren staan en urgente zaken geregeld zijn om het waardepotentieel van de transactie te realiseren. Hoe krijgt u dat voor elkaar, terwijl de business ‘as usual’ doorgaat?

Aanpakkers met oog voor mensen

Samen met u de handen uit de mouwen steken en zorgen dat het geregeld wordt – dat is onze kracht. Van een nieuw productportfolio, de financieel geconsolideerde rapportage of de organisatiestructuur tot de internettoegang en de visitekaartjes. En omdat zo’n periode voor uw mensen – en andere stakeholders - vaak erg onzeker is, betrekken en informeren we hen goed.

Zo kunnen wij u helpen

De waarde van uw transactie verzilveren. Daarvoor zetten we onze inhoudelijke specialisten en verandermanagers in. Dat doen we door:

  • de inrichting van uw nieuwe organisatie te ontwerpen. Finance, IT, HR, Supply Chain – we hebben de expertise allemaal in huis.
  • het integratieproces te managen. Daarbij letten we er in het bijzonder op dat uw klanten én medewerkers tevreden blijven.
Volg ons

Contact

Annemieke Hoekstra

Annemieke Hoekstra

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 245 64 95

Hide