Jeroen Peerbooms

Jeroen Peerbooms

Partner, PwC Netherlands

Ik ben partner bij PwC gespecialiseerd in transfer pricing en lid van de PwC Value Chain Transformation-groep. Ik houd me al meer dan vijftien jaar volledig bezig met transfer pricing. Ik heb multinationals bijgestaan ​​bij het documenteren van hun wereldwijde prijsbeleid tussen bedrijven, adviseerde klanten over veranderingen en conversies in hun waardeketen (en de optimalisatie daarvan) en ik heb verschillende audit- en MAP-discussies gevoerd.

Ik heb een groot Amerikaans klantenbestand en heb deze klanten met name geholpen bij het afstemmen van hun belastingmodel op hun bedrijfsopzet. Ik help de klanten om hun TP-beleid aan te pakken, rekening houdend met de voortdurende veranderingen in de bedrijfsomgeving die vaak zorgen voor transformaties in hun waardeketen. Ik heb veel ervaring opgedaan met het verkrijgen van verschillende soorten (eenzijdige en bilaterale) Advance Pricing-overeenkomsten (APA's).

In 2015 keerde ik terug naar de Nederlandse praktijk na een periode gewerkt te hebben bij de TP-groep bij PwC in New York.

'Ik heb een passie voor Transfer Pricing, omdat het opereert op het snijvlak van zakelijke transacties en fiscaliteit. De samenwerking met de belasting- en adviescollega’s van PwC en het samenwerken met onze klanten om duurzame oplossingen te vinden, is wat mij drijft in mijn dagelijks werk.'

Opleiding

  • Universiteit Leiden, belastingrecht

Lidmaatschappen & nevenactiviteiten

  • Lid van Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Ervaring

  • Partner bij PwC sinds 2014

Specialisatie

  • Transfer Pricing
Volg ons