Isis Bindels

Isis Bindels

Partner, PwC Netherlands

Sinds 1995 werk ik als accountant bij PwC. Mijn ervaring varieert van controleren en adviseren van middelgrote tot grote ondernemingen, profit en not-for-profit organisaties, DGA-ondernemingen en beursgenoteerde ondernemingen. In de periode 2004 - 2017 heb ik mij toegelegd op ondernemingen in de Transport & Logistiek sector. Jarenlang was ik voorzitter van de sectorgroep Transport & Logistiek binnen PwC Nederland en binnen Europa.

In deze sector ben ik ook intensief betrokken geweest bij organisaties in het meer publieke domein zoals de Openbaar Vervoersector, havensector en postsector. Het brede stakeholderveld, het grote belang van de niet-financiële prestaties naast de financiële prestaties en het opereren binnen specifieke wettelijke kaders hebben mijn bijzondere interesse. Om deze reden ben ik binnen PwC recent overgestapt naar de Publieke Sectorgroep waarin ik mij richt op de zorgsector en rijksoverheid gerelateerde organisaties waaronder zelfstandige bestuursorganen.

Als accountant heb ik ervaring met Nederlandse verslaggeving en IFRS verslaggeving, Integrated Reporting, verantwoordingen ten behoeve van mededingingsautoriteiten en emissieprospectussen, subsidiecontroles en controle van niet-financiële informatie (assurance op jaarverslagen).

Naast Assurance partner ben ik lid van de Business Conduct Committee binnen PwC en de Country Admission Committee (ontwikkeling en selectie partners en directors).

Voorbeelden van recente opdrachten/projecten

  • Controle van jaarrekeningen van ondernemingen in de sector Transport & Logistiek en andere sectoren.
  • Controle van emissieprospectussen.
  • Controle van specifieke verantwoordingen aan de Nederlandse Mededingingsautoriteit en andere verantwoordingen.

Specialisaties

Mijn focus ligt op een breed scala aan controlewerkzaamheden en aanverwante dienstverlening aan transport- en logistieke bedrijven en andere organisaties. Ik ben gekwalificeerd voor IFRS en Dutch GAAP.

Ervaring

Partner bij PwC
2010–heden

Director bij PwC in Rotterdam
2008–2010

Business development Europese PwC cluster
2007

Associate – senior manager PwC
1995–2007

Opleiding

NIVRA-Nyenrode

  • drs. RA
  • SPD
  • Hoge Hotelschool Antwerpen

Contact details

Tel: +31 (0)62 060 80 70

E-mailadres

Ervaring

  • Partner sinds 2010

Specialisatie

  • Controlewerkzaamheden en aanverwante dienstverlening aan transport- en logistieke bedrijven en andere organisaties
  • gekwalificeerd voor IFRS en Dutch GAAP
Volg ons