Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Anke Meijer

Anke Meijer

Partner, PwC Netherlands

Sinds 2003 is Anke werkzaam bij PwC Nederland. De afgelopen jaren heeft Anke zowel intern als extern met shared service centers gewerkt. Zo heeft zij met succes een shared service center team opzet in Chennai India waardoor een efficiënte en effectieve audit aanpak mogelijk is gemaakt voor ongeveer 100 wettelijke audits in verschillende Europese landen. Op dit moment is zij bezig met een soortgelijk project om deze audit processen verder te stroomlijnen. Daarnaast heeft ze ervaring met OOB klanten en kleinere klanten verspreid over de hele wereld.

Kwalificaties

Anke is afgestudeerd in Bedrijfskunde en heeft een postdoctorale graad Registeraccountancy (RA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Belangrijkste klantervaring

Anke heeft ervaring met klanten als Shell, SBM Offshore NV, Trafigura, Chemours en diverse kleinere klanten over heel de wereld. Zij hecht veel waarde aan kwaliteit en integriteit en houdt ervan als we bereiken wat we met elkaar voor ogen hadden.

Andere functies

Sinds 2019 zit Anke in het bestuur van het Women in Energy netwerk, dat vrouwen in leidende posities bij energiebedrijven met elkaar verbindt.
Anke is ook het hoofd van de afdeling Audit Support waar de gestandaardiseerde werkzaamheden van de controlepraktijk worden uitgevoerd.

Persoonlijk

Anke is getrouwd en fietst in haar vrije tijd de hele wereld over.

Ervaring

  • Partner sinds 2017

Specialisatie

  • Het opzetten van grote internationale projecten en specifiek Audits rondom shared service center omgevingen plannen en uitvoeren van audits in verschillende landen gekwalificeerd voor IFRS en Dutch GAAP.