PwC Amsterdam

Creatief en innovatief zakendoen

Scoren met PwC Amsterdam

Amsterdam staat wereldwijd bekend om haar handelsgeest en ondernemersschap, haar creativiteit, pluriformiteit en vernieuwingsdrift. Een stad met een internationaal karakter waar mensen graag wonen. Kortom: een stad die ondernemers veel te bieden heeft.
Amsterdam is namelijk sterk in zakelijke en financiële dienstverlening, handel, transport, communicatie, de kennisindustrie en de creatieve sector. Verschillende internationale en buitenlandse instellingen hebben een hoofdkantoor of vestiging in de stad en in de transport en logistiek telt Amsterdam mee tot ver buiten de grenzen: Luchthaven Schiphol is de derde vrachtluchthaven van Europa en de zeehavens staan op de vijfde plaats in Europa. En niet te vergeten: Amsterdam neemt een vooraanstaande positie in op de internationale ranglijst van congressteden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Door haar regionale focus is Kantoor Amsterdam goed op de hoogte van de problematiek en de uitdagingen binnen de stadsgrenzen en haar directe omgeving. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hebben ruime expertise in de sectoren die belangrijk zijn voor de stad. PwC brengt deze ontwikkelingen geregeld in kaart gebracht via brancheonderzoeken.
We zitten dicht op de ondernemer, maar werken ook binnen een internationaal netwerk. Om ondernemers wegwijs te maken in bijvoorbeeld buitenlandse wet- en regelgeving of fiscale structuren, zijn er speciale landendesks waarin onze specialisten samenwerken.
PwC is er niet alleen voor de grote gevestigde ondernemingen. Ook voor starters en groeiondernemingen in bijvoorbeeld de ICT, media- en entertainmentindustrie en de creatieve sector staan de professionals van PwC klaar. Speciaal voor deze bedrijven is zelfs het programma “Groeiversneller” opgezet. Met onze kennis van markten en expertise op het gebied van bedrijfsvoering, belastingen, wet- en regelgeving, fusies enovernames kunnen we snel en doelmatig voor u aan het werk.

Onze werkwijze

PwC is een gesprekspartner die uw regio goed kent. Die weet wat er nationaal en internationaal speelt en die kennis heeft van uw sector. We vinden uw visie minstens zo belangrijk. Daarom houden we voortdurend contact met u. We leven ons in in uw situatie, weten wat u motiveert en met welke vraagstukken u zit. Daarom organiseren we geregeld netwerkbijeenkomsten, expertmeetings en organiseren we tal van evenementen waarbij thema’s centraal staan.
Op ons kantoor organiseren wij regelmatig terugkerende ronde tafelsessies waarvoor we verschillende groepen ondernemers uitnodigen om met elkaar en met ons van gedachten te wisselen over actuele ontwikkelingen. Daarbij richten we ons niet alleen op de traditioneel sterke sectoren in de regio, zoals financiële en zakelijke dienstverlening, maar ook op de groep ’nieuwere’ ondernemers en professionals in de ICT, life science en de creatieve sector.

Onze contacten in de regio

PwC onderhoudt contact met u. Daarnaast houden wij intensief contact met klanten via een groot aantal netwerken op het gebied van politiek, cultuur en ondernemersgroepen. Denk aan de Havenlunch, het Lifesciencescafé en Nextstage. Wij zijn mede-initiator van het Financieel Café en organiseren alumni-events. Onze maatschappelijke betrokkenheid concretiseren we bijvoorbeeld door onze kennis en expertise belangeloos in te zetten voor regionale goede doelen. Zo zijn we initiatiefnemer van de IJ-prijs, de ondernemersprijs in Amsterdam, en we ondersteunen Dance4Life,World Press Photo en Child Helpline International.


Martin Bond

Meer informatie?

Behoefte aan meer informatie? Wilt u met een of meerdere experts van gedachten wisselen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze regioleider Noordwest Martin Bond voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u graag.

Amsterdam

Westgate

PwC
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam

Tel.: +31 (0)88 792 00 20
Fax: +31 (0)88 792 97 92

Routebeschrijving [424 Kb]
Route description [423 Kb]

Postadres

PricewaterhouseCoopers B.V.
Postbus 90351
1006 BJ Amsterdam

PricewaterhouseCoopers Accountants N.V.
Postbus 90357
1006 BJ Amsterdam

PricewaterhouseCoopers Advisory N.V.
Postbus 9616
1006 GC Amsterdam

PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.
Postbus 90358
1006 BJ Amsterdam

Factuuradres

PricewaterhouseCoopers B.V.
(KvK 34180289)
t.a.v. Crediteurenadministratie 

Thomas R. Malthusstraat 5 
1066 JR Amsterdam
Nederland

Contact

Martin Bond

Martin Bond

Assurance Partner en Regioleider Noordwest , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 054 96 10

Volg ons