Japan

Ondersteuning volgens de Japanse of Nederlandse bedrijfscultuur

Japanse bedrijven vestigen hun (regionale) hoofdkantoor voor zowel de Europese als de niet-Europese markt vaak in Nederland. De strategische ligging en het stabiele en concurrerende investeringsklimaat spelen daarbij een belangrijke rol. De Japan Business Network van PwC Nederland helpt Japanse bedrijven bij hun vestigingsplannen in Nederland en ondersteunt ze volgens de Japanse of Nederlandse bedrijfscultuur.

Bekend met de Japanse cultuur

Ons team bestaat uit Japanse en Nederlandse professionals die bekend zijn met de cultuur en de manier van werken van Japanse bedrijven. Onze multidisciplinaire teams bestaan uit experts op verschillende gebieden, zoals assurance, tax, juridische zaken, HR en consulting.

Wereldwijd netwerk

Door onze centrale rol in het wereldwijde netwerk van PwC is het team in Nederland goed verbonden met de PwC-teams in Japan en in andere regio's waar Japanse bedrijven investeren. Dit stelt ons in staat u snel van dienst te zijn en u persoonlijk te ontmoeten. Door onze ervaring en onze Nederlandse en Japanse taalvaardigheden kunnen wij u, naar uw behoefte, volgens de Japanse of de Nederlandse bedrijfscultuur ondersteunen. Op deze manier voorzien wij u van oplossingen en voordelen die zijn afgestemd op de Japanse mentaliteit.

Dutch Japan Desk Brochure

PwC biedt een grote diversiteit van diensten aan. In de brochure treft u meer informatie aan over onze dienstverlening en onze specialisten. Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

Download de brochure

Contact

Albert Brouwer

Albert Brouwer

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 135 77 87

Volg ons