Data Driven Marketing & Sales

Marketing en verkoop vormen voor veel bedrijven vandaag de dag nog steeds de voorhoede van hun commerciële model. Door veranderend klantgedrag en -wensen hoe ze in contact willen staan met bedrijven vraagt dat razendsnelle aanpassingen. Aanpassingen die mede door nieuwe technologie mogelijk gemaakt kan worden. Wij helpen onze klanten om ervoor te zorgen dat hun marketing en verkoop zijn afgestemd op dit snel veranderende klantgedrag en kanaalgebruik. Daarbij werken we met de klant aan geintegreerde oplossingen die de effectiviteit en efficiëntie verhogen.

Heeft u hulp nodig bij het stroomlijnen van marketing en verkoop, waarbij intensieve handmatige processen zoals segmentatie, e-mailcampagnes, social media-integratie en sales / lead-optimalisatie worden geautomatiseerd? Wij helpen u graag.

Hoe we u kunnen helpen:

  • Marketingstrategie en experience ontwerp; 
  • Data-driven marketing of marketingautomatisering;
  • Kwantificeren en meten van de return on invesment (ROI) van marketing-, merk- of experience investeringen met behulp van klantinzichten en analyses.
  • Real-time merkwaardering
  • Digitale klantinzichten en analyses

Eén bron voor alle marketingcampagne informatie

PwC biedt in samenwerking met haar technische alliantie partner Salesforce de ‘Supplier Marketing Community’ oplossing. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing die leveranciers een one-stop-shop biedt voor gepersonaliseerde, real-time marketingcampagne-informatie. 

Voordelen

  • De afhankelijkheid van meerdere systemen verminderen: het biedt één bron voor leveranciers en kopers;
  • Op data gestuurde beslissingen: inzicht in analytische gegevens stelt gebruikers in staat om de beste programma's te bepalen om aan deel te nemen; 
  • Problemen effectief oplossen: leveranciers zijn in staat om hun eigen problemen op te lossen met behulp van de Knowledge & Service Cloud.

 

 

Contact

Soebhaash Dihal

Soebhaash Dihal

Senior manager, PwC Netherlands

Volg ons

Contact

Timo Koenen

Timo Koenen

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 987 30 65

Hide