De beste oplossing bedenk je samen

Ben je een nieuwsgierige analist, techneut, verhalenverteller, econoom, jurist of accountant? Heb jij een vernieuwende blik en houd je van afwisselende projecten?

Join our community of solvers

Op een verjaardag vertellen dat je bij een consultant werkt trekt meestal niet de aandacht. Denk je. Maar als je vertelt dat je samenwerkt met diverse collega’s aan de oplossingen van morgen dan ben je misschien wel het gesprek van de dag. Lees verder en ontdek wat jij straks te vertellen hebt!

Playback of this video is not currently available

1:56

Bij PwC geloven we dat je de beste oplossingen voor de toekomst samen bedenkt. Want alleen samen kun je uitdagingen vanuit alle kanten bekijken. Dat is precies wat onze solvers doen en daarom noemen we ze niets voor niks de community of solvers.

Focus op ontwikkeling, teams en technologie

Omringd door diverse internationale teams en met behulp van de juiste technologie krijg je bij PwC alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij dagen je uit om te werken aan wat jij belangrijk vindt en waar jouw hart ligt. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze community of solvers.

Samen werken aan oplossingen voor een nieuwe morgen

Onze belofte voor de toekomst is duidelijk: samen met onze klanten en stakeholders bouwen we aan vertrouwen en creëren we duurzame vooruitgang. Dit doen we door de ervaring, vindingrijkheid en het enthousiasme van al onze 395.000 collega’s, in 156 landen, te combineren met technologie. Zo helpen wij onze  klanten en de maatschappij graag verder. Elke dag opnieuw. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Join our community of solvers.

Een sneak peek van ons PwC-kantoor

Playback of this video is not currently available

0:00:57

Ben jij ook benieuwd naar de sfeer bij PwC? Ontdek in vogelvlucht ons PwC-kantoor in Amsterdam en laat je inspireren. Wie weet zien we je hier binnenkort!

Onze solvers

Al onze solvers zijn uniek, nieuwsgierig en gedreven. En zien de dingen net even anders. Met elkaar dragen we elke dag met hart en gevoel bij aan de oplossingen die morgen het verschil maken.

Maak kennis met onze solvers