Be well, work well

Jouw well-being is onze topprioriteit. Daarom kun je bij PwC het beste uit jezelf halen én maximaal genieten van het leven. Zo kun jij bij PwC jezelf zijn, want dat is belangrijk om samen tot de beste oplossingen te komen. Lees verder en ontdek wat PwC voor jouw well-being kan betekenen! 

Individueel well-being budget

PwC gelooft dat jouw well-being maatwerk is. Daarom krijg je een jaarlijks budget dat je kunt besteden aan producten en diensten die je helpen om jouw well-being te vergroten op de bovenstaande dimensies. Denk hierbij aan: coaching, mindfulness, een activity tracker, sport en wellness.

Bedrijfsfitness

Via PwC kun je voordelig sporten bij één van de vele aangesloten sportscholen, waaronder Basic Fit, TrainMore en SportCity. Daarnaast is het op ons kantoor in Amsterdam mogelijk om bij Fit20 te sporten.  

Trainingen

Via onze online leeromgeving heb je toegang tot een breed scala aan trainingen. Zo kun je o.a. trainingen volgen die je meer leren over hoe je prioriteiten stelt, je energie doseert en jouw work-life balance bewaakt.

Well-being app

Om jou op dagelijkse basis te kunnen ondersteunen in jouw well-being heeft PwC voor haar medewerkers de Digital Well-being app ontwikkeld. Deze app biedt toegang tot video's en artikelen die inspireren om aan de slag te gaan met jouw well-being. Zo bieden we bijvoorbeeld online meditatie-oefeningen, yogalessen en workouts aan. Daarnaast word je via de app op de hoogte gehouden van alle well-being activiteiten. 

Thuiswerkplek

Bij PwC werken we hybride. Dit betekent dat het tot de mogelijkheden behoort om enkele dagen per week thuis te werken. Een ergonomische thuiswerkplek vinden wij belangrijk. Daarom ontvang je van ons in bruikleen een (elektrisch) zit-sta bureau of een desk riser, een bureaustoel en een toetsenbord. Daarnaast kun je van jouw well-being budget een noise cancelling koptelefoon en tweede beeldscherm bestellen.

PwC Europe Cup ‘22

Begin juni konden PwC collega’s uit Europa deelnemen aan het Europe Cup ’22 Football event in Turkije. Een mooie manier om aan je well-being te werken én je netwerk te vergroten. Benieuwd hoe onze collega’s dit event ervaren hebben én wat well-being voor hen betekent?

Lees verder

Teamactiviteiten

Regelmatig worden op verschillende afdelingen leuke én leerzame well-being activiteiten georganiseerd.
Zo kun je samen met collega’s werken aan jouw well-being. Denk hierbij aan: wielertochten, slaap-workshops, workshops over focus en health checks.

Maandthema’s

Elke maand staat een well-being thema bij PwC centraal. Rond deze thema’s organiseren we laagdrempelige well-being activiteiten waaraan de hele organisatie kan deelnemen. Denk hierbij aan: speeddaten met een diëtist, interessante webinars en health checks.

Ontdek de vijf dimensies van well-being

Fysiek

Dit omvat alle aspecten van jouw fysieke well-being. Denk hierbij aan voeding, lichaamsbeweging, rust en ademhaling.

Emotioneel

Hoe zie jij de wereld en wat beïnvloedt jouw percepties, gevoelens en reacties? Het gaat om jouw interne verhaal. Het verhaal dat jij jezelf vertelt over jouw leven en ervaringen.

Mentaal

Jouw cognitieve vermogen, met name bij het maken van keuzes en beslissingen, het concentreren op de taak die voor je ligt, het beheren van jouw tijd en het toepassen van kritisch denken. 

Spiritueel

De mate van balans die jij ervaart tussen wat voor jou persoonlijk het belangrijkst is en hoe je werkt en leeft. Het is waar jouw gevoel van persoonlijk doel en betekenis vandaan komt. 

Financieel

De mate waarin je aan jouw huidige en lopende financiële verplichtingen kunt voldoen en waarin je in staat bent keuzes te maken om het beste uit jouw leven te halen.