PwC Women of Tomorrow

Together we prepare for the changes ahead

‘Wil jij samen voorbereid zijn op de veranderingen in de toekomst? Wij zijn er vanuit PwC klaar voor!'

Door de afgelopen periode hebben wij als organisatie nóg meer het besef gekregen dat je samen sterker staat en zijn wij tot de conclusie gekomen: Morgen maak je samen!

Nu we langzaam naar een nieuwe werkelijkheid gaan, denken we bij PwC na over de vraag wat we kunnen doen om duurzame vooruitgang te creëren en daarin houvast te bieden. We zijn ervan overtuigd dat de huidige situatie aanleiding is om samen met andere bedrijven, organisaties en de samenleving problemen op te lossen die er al waren, maar die door de crisis urgentie hebben gekregen.

Dit jaar willen wij ons samen met jou voorbereiden op de veranderingen van morgen. Dit maakt ons als vakspecialisten samen sterker in een (digitaal) veranderend tijdperk. Vandaar dat het PwC Talent Acquisition team dit jaar samen met jou wil connecten, dit doen wij op meerdere manieren. Hierbij staat vernieuwing op het gebied van o.a. technologie, duurzaamheid en innovatie centraal! 

Wanneer gaan we van start?

In de maand september start het programma! We zullen in het komende jaar meerdere activiteiten organiseren en zullen aftrappen met een reeks interessante (virtuele) webinars en interactieve workshops. Zie het tot nu toe geplande programma hieronder. Wil je alvast je interesse tonen om deel te nemen aan een van deze sessies? Reserveer dan alvast je virtuele stoel via de gele balk! 

 

women, event, pwc, assurance, tax, legal, advisory, internal firm services

Programma

 • 24 september - 13:00 tot 16:00
  Advisory

  Studentensessie

  Do you want to meet amazing & inspiring women?

  Ben jij bijna afgestudeerd en geïnteresseerd in M&A, (Strategie) Consulting & Tech, en vraag je je af of PwC de juiste plek voor jou kan zijn? Dit is je kans! Tijdens onze webinar krijg je praktijkvoorbeelden van powervrouwen uit verschillende afdelingen binnen PwC Advisory. Meet our ladies @ PwC Advisory from M&A, Consulting, Tech and Strategy&. Meer details over deze workshop volgen snel.

 • 6 oktober 2020 - 10:00 tot 13:00
  Audit en Assurance

  Let's reach your digital potential!

  Studeer je nog of sta je al aan de start van jouw carrière binnen Audit & Assurance? Heb jij geen technische achtergrond, maar wil je wel graag je digitale kennis in een paar uurtjes een mooie boost geven? Wij bieden een interactieve workshop aan waarbij je samen met andere vrouwelijke deelnemers aan een klantcase werkt omtrent digitale integratie en transformatie. Meer details over deze workshop volgen snel.

 • 5 november 2020 - lunchmeeting (exacte tijd volgt)
  Tax en Legal

  Are you prepared for the unexpected?

  Wij willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze webinar waarmee we je inzicht willen geven hoe wij binnen het werkveld Tax & Legal vooruitkomen, voor willen blijven op alle ontwikkelingen en wij zullen je kijk verbreden met nieuwe inzichten om je te helpen succesvol te blijven in deze innoverende tijd.

 • 15 januari 2021 - lunchmeeting (exacte tijd volgt)
  Advisory

  Professionalsessie

  Tijdens de webinar van Advisory laten we je aan de hand van een interessant project zien hoe ons werkveld eruit ziet en welke impact innovatie heeft op de manier waarop we ons werk inrichten in tijden waarin werk en privé elkaar doorkruisen. Deze webinar zal gericht zijn op professionals al werkzaam binnen het vakgebied. Meer details over deze workshop volgen snel.

 • 11 februari 2021 - lunchmeeting (exacte tijd volgt)
  Internal Firm Services

  Tijdens deze virtuele sessie geven wij ‘de vrouw’ een podium. Door middel van gave topics en interessante sprekers, gaan wij graag met jou het gesprek aan. Meer details over deze workshop volgen snel.

Bekijk hier de eerdere sessies terug

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Zijn de virtuele PwC womensessies ook interessant voor mij?

Onze women sessies worden vertegenwoordigd door alle PwC vakgebieden namelijk Advisory, Tax en Legal, Audit en Assurance en Firm Services. Wil je meer weten over deze vakgebieden? Klik dan op een van onderstaande blokken en lees hier meer over. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen PwC?

Bekijk dan hier al onze stage en carrièremogelijkheden

Binnen Advisory houd jij je bezig met financiële herstructureringen en forensisch onderzoek.

Je houdt je bezig met de jaarrekeningcontrole van onze klanten binnen verschillende domeinen.

Dienstverlening op het gebied van belastingadvies, legal, pensioenen, actuariaat en gerelateerde HR-diensten

Binnen Firm Services staan we elke dag klaar voor de interne klant en zijn wij de spil in de organisatie.

< Back

< Back
[+] Read More

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

"Zoveel sterke vrouwen bij elkaar werkt inspirerend en geeft positieve energie"

Deelnemer Women Event 2019

Contact

Imke Jongschaap

Imke Jongschaap

Recruiter professionals Risk Assurance, National Office en P&O, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 00 83 93

Lizzy Akkerman

Lizzy Akkerman

Recruiter professionals Internal Firm Services, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 30 95