Tax

Binnen ons werkveld Tax verzorg je dienstverlening op het gebied van belastingadvies, legal, pensioenen, actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten, statutaire of tax compliance, tax technology of tax accounting services.

Als student Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie of (Fiscaal) Recht kies je voor een meeloopstage, afstudeerstage of werkstudentschap. Je ondersteunt bij het helpen van privépersonen, middelgrote ondernemingen, beursgenoteerde bedrijven, overheden en andere organisaties bij het optimaliseren van hun fiscale positie of advisering en uitvoering van de (stautaire of tax) compliance. Je informeert klanten zo goed mogelijk over alle relevante en actuele (fiscale) ontwikkelingen en de gevolgen voor hun specifieke situatie. 

Wil jij tijdens je studie je vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen? Ga dan voor een werkstudentschap in de Tax praktijk.

Lees meer

loading-player

Playback of this video is not currently available

Meer weten over de afdelingen binnen Tax?

Corporate Tax

Binnen Corporate Tax verricht je werkzaamheden op het gebied van Public Interest Entity, Middle Markets, Transfer Pricing, Mergers & Acquisitions, Real Estate, Financial Services & AEX en Private Companies.

Lees meer

Indirect Tax

Binnen Indirect Tax houd jij je bezig met Douane en Internationale Handel, Financial Services, Middle Market & Public Services, Public Interest Entities, Real Estate, Technology Proces & Control en Value Chain Transformation. 

Lees meer

People & Organisation

Binnen People & Organisation pak je verschillende soorten werkzaamheden op binnen zestien specialismen, die ook duidelijk met elkaar samenwerken.

Lees meer

Legal

Binnen Legal houd jij je bezig met juridische dienstverlening op allerlei gebieden. Denk aan internationale herstructureringen, commerciële contracten, fusie en overnames, arbeidsrecht, corporate governance, aanbestedingsrecht en intellectuele eigendom.

Lees meer

Tax Reporting & Strategy

Bij Tax Reporting & Strategy geef je (inter)nationale klanten advies over hun fiscale en financiële strategie. Je helpt ze om te anticiperen en te voldoen aan de veranderende (internationale) wet- en regelgeving inzake financiële en tax rapportages. Daarnaast help je klanten met het optimaliseren van hun financiële, fiscale en administratieve processen. 

Lees meer

Wil jij vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen? Ga dan voor een werkstudentschap in de Tax praktijk, een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de werkzaamheden binnen Tax. 

Lees meer

Ben jij (bijna) afgestudeerd, klaar om te starten met werken en wil je daarnaast intensief begeleid worden aan het begin van je carriere? En wil je ruime ervaring opdoen met verschillende werkzaamheden? Dan is één van de PwC traineeships wellicht iets voor jou.

Lees meer

PwC organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor taxstudenten. De evenementen variëren van inhousedagen tot informele netwerkbijeenkomsten en zijn allemaal een goede mogelijkheid om onze mensen te ontmoeten en uit te zoeken of PwC bij jou past.

Lees meer

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}

Contact

Larissa Oosterbaan

Larissa Oosterbaan

Recruiter professionals Tax en Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 83 15 08 01

Sam Santos de Almeida

Sam Santos de Almeida

Campusrecruiter Corporate Tax en Indirect Tax, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 82 11 15 74

Jamie Berkhout

Jamie Berkhout

Campusrecruiter People & Organisation en Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 30 91

Laurien Elion

Laurien Elion

Campusrecruiter Tax, Reporting & Strategy en Indirect Tax, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 32 55

Volg ons