Tax Take Off Program

Ready, set, go! Ben jij een fiscale masterstudent? Geef dan jouw fiscale carrière een kickstart met het Tax Take Off program van PwC. 

Dit kun je verwachten 

Zes maanden lang, om de twee maanden wisselen van team binnen Tax: dat is het Tax Take Off program. Een unieke ervaring én kans om meerdere fiscale disciplines te ontdekken in een korte tijd. We beginnen het programma met een spectaculair kick-off weekend dat gaat zorgen voor een kick-start van jouw carrière en netwerk binnen PwC. Tijdens dit weekend leer je de andere werkstudenten en PwC’ers beter kennen en zorgen we voor de nodige fun en ontspanning. Iedere acht weken wissel je van team. Deze periode wordt altijd afgesloten met een inhoudelijke training en borrel. Naast dat je veel leert over Tax en relevante werkervaring opdoet, ontvang je ook begeleiding vanuit je buddy en het team.

Ik heb interesse

Playback of this video is not currently available

0:50

Tax take off

Dit bieden wij 

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals op werkgebied én andere disciplines. Daarnaast bieden wij:

  • Trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
  • Hybride werken bij de klant, thuis en op kantoor;
  • Een aantrekkelijke werkstudentschap vergoeding en laptop van PwC;
  • Een coach die je helpt om je werkstudentschap tot een succes te maken;
  • Leuke informele activiteiten.

Deze Business Units doen mee

Vanuit alle Tax Business Units doen verschillende teams mee. Deze teams vallen onder de business units People & OrganisationTax, Reporting and StrategyCorporate Tax en Indirect Tax. Geef bij je aanmelding aan welke teams jouw voorkeur hebben. 

Is er één team dat er voor jou uitspringt en waarin jij een volledig werkstudentschap wil volgen? Meld je dan aan voor Werkstudentschap Tax en maak in drie maanden kennis met dat team en hun werkzaamheden.

Voor wie?

Je zit in de laatste fase van je Masterstudie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en hebt interesse om PwC en onze Tax praktijk te leren kennen. Daarnaast ben je nog op zoek naar de specialisatie waar je toekomst ligt en wil je hier achter komen aan de hand van het Tax Take Off Program.

Contact

Annemijn van t Wout

Annemijn van t Wout

Campusrecruiter Corporate Tax & Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 136 48 75

Nina  Morks

Nina Morks

Campusrecruiter Corporate Tax, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 319 84 01