Kom jij onze SAP-dienstverlening versterken?

Onze SAP-dienstverlening

PwC is het meest ervaren bedrijf wereldwijd voor implementaties van SAP S/4HANA. Wij doen die implementaties zowel bij grote ondernemingen met een internationaal perspectief als bij nationale ondernemingen. Het implementeren van SAP-oplossingen benaderen wij niet als een technische migratie maar als een operationele transformatie. Dat betekent dat wij werken vanuit de technische mogelijkheden van de verschillende oplossingen maar bovenal vanuit de businesskansen van onze klant, waarbij de beleving van hun klanten en medewerkers centraal staat. Dit noemen we de BXT-benadering – Business, eXperience, Technology. Werken bij PwC aan SAP-implementaties betekent werken samen met de klant, in multidisciplinaire teams.

Werken met de klant in multidisciplinaire teams

Bij PwC werken we samen met onze klanten aan het oplossen van belangrijke problemen en het bouwen aan vertrouwen. Om deze doelen te bereiken, betrekken we verschillende PwC-disciplines uit de teams van Strategy&, Consulting, Tax, People and Organisation en Risk Assurance. Werk jij graag samen met specialisten van andere vakgebieden? En geloof jij ook dat multidisciplinaire teams interessante transformaties mogelijk maken? Bij onze SAP-projecten werk je samen met mensen die verstand hebben van zaken zoals strategie, verandermanagement en technologie, belastingen, financiën en risico. Werken in een multidisciplinair team geeft je toegang tot nieuwe ervaringen en verrijkt je als professional.

Consulting

Het team van Consulting begeleidt de transformatie met SAP S/4HANA bij de klant vanuit verschillende expertises. Heb jij bijvoorbeeld ervaring met SAP-project- of programmamanagement? Heb je functionele S/4HANA-kennis op het gebied van Finance, Sales of Supply Chain? Of ligt jouw kennis en voorkeur bij de technische SAP-implementatie? Dan is het team van Consulting voor jou de juiste plek binnen PwC.

Tax en Legal

Het team van Tax en Legal werkt aan de fiscale aspecten bij een SAP-implementatie. Met dit team werk je aan de optimale inrichting van de verschillende fiscale en relevante processen in SAP en de organisatie van de klant. Heb jij functionele ervaring of affiniteit met fiscaliteit en de bijbehorende processen in SAP? Dan is het team van Tax en Legal de juiste plek binnen PwC.

Risk Assurance

Het team van Risk Assurance zorgt voor de betrouwbaarheid van de gegevensverwerking en informatievoorziening door SAP S4/HANA. Met dit team adviseer je over het optimaal inrichten van bedrijfsprocessen en de beheeromgeving om risico’s te minimaliseren. Ook ontwikkel je diepgaande technologische kennis om klanten te adviseren over de inrichting en beheersing van nieuwe SAP-technologie voor o.a. RPA, AI en Data Analytics. Heb jij technische of functionele ervaring met SAP? Of vind je het leuk je te verdiepen in nieuwe SAP-technologie en klanten te helpen deze optimaal te benutten? Dan is het Risk Assurance-team voor jou de juiste plek binnen PwC.

People & Organisation

Het team van People & Organisation werkt aan de veranderkundige kanten van een SAP-implementatie. Met dit team werk je aan de acceptatie van de verandering door de gebruikers tijdens de transformatie. Heb jij verstand van P&O en verandermanagement? Dan is het team van People & Organisation voor jou de juiste plek binnen PwC.

Wat bieden wij jou aan training & development?

Wij bieden jou een trainingscurriculum op maat, afgestemd op jouw wensen en op die van ons. Wat wil jij met PwC bereiken? Het curriculum bevat onder andere trainingen over jouw vakgebied, over SAP S/4HANA, over digitale vaardigheden en soft skills. Sommige trainingen zijn klassikaal en andere online. Verder bieden we je een coach die je kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en on-the-job-coaching voor ondersteuning op je projecten.

Contact

Imke Jongschaap

Imke Jongschaap

Recruiter professionals Risk Assurance, National Office en P&O, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 00 83 93