Skip to content Skip to footer
Search

Legal

De tech-enabled juridisch partner voor complexe transformaties

Binnen Legal houd jij je bezig met juridische dienstverlening op allerlei gebieden. Denk aan internationale herstructureringen, commerciële contracten, fusie en overnames, arbeidsrecht, corporate governance, aanbestedingsrecht en intellectuele eigendom. Door een geïntegreerde aanpak van verschillende competenties binnen een van de grootste internationale juridische netwerken met 2.500 PwC juristen in 85 landen onderscheiden we ons van vergelijkbare juridische dienstverleners. In Nederland werk je samen met meer dan 40 professionals vanuit Amsterdam en/of Rotterdam.

Jouw klanten zijn grote nationale en multinationale ondernemingen, overheden en andere organisaties die jij hoogstaande juridische adviezen en innovatieve oplossingen voor complexe juridische vraagstukken biedt, zowel in de private en publieke sector. Binnen PwC Legal Services kun je aan de slag in een van de volgende subdisciplines:

  • M&A Legal & Contracting
  • Entity Governance & Compliance
  • International Business Reorganisations
  • Employment law
  • Public Sector
  • Regulatory
legal services

Je werkt in een inspirerende internationale werkomgeving met tal van andere PwC disciplines waaronder fiscalisten, consultants en financiële professionals. Hierdoor voorzie je jouw klanten niet alleen van juridisch advies, maar bied jij hun ook geïntegreerde en innovatieve maatwerkoplossingen. Een praktische, efficiënte en creatieve werkwijze is jou niet vreemd, wat aansluit bij het hedendaagse ondernemerschap en de steeds hogere verwachtingen en eisen van onze klanten en de maatschappij.

Contact

Jamie Berkhout

Jamie Berkhout

Campusrecruiter People & Organisation, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 30 91

Eliane Stuijt

Eliane Stuijt

Recruiter professionals People & Organisation, Tax Reporting & Strategy en Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 13 39 68 43