Digital Trust

Ontdek jouw carrière in Digital Trust bij PwC

De business unit Digital Trust (DT) wil dé meest toonaangevende, betrouwbare dienstverlener zijn voor digitale en innovatieve oplossingen. Dit team levert assurance-diensten op het gebied van technologie, processen en controles door middel van digitale en innovatieve oplossingen. We zijn toonaangevend voor de Next Generation Digital Audit. Benieuwd of een carrière in Digital Trust bij PwC iets voor jou is? Je ontdekt het op deze pagina.

Capital Projects Services & Financial Services

De afdeling Digital Trust wordt onderverdeeld in twee groepen, namelijk: Capital Projects Services & Financial Services. CPS-klanten variëren van lokale spelers tot grote multinationals in diverse marktsectoren, zowel beursgenoteerd als niet-beursgenoteerd. FS-klanten zijn actief in de financiële sector, waaronder krediet- en verzekeringsinstellingen.

IT-audit procedures

Binnen beide audit teams help jij onze klanten bij risico-identificatie en procesoptimalisatie in een digitale omgeving. Door middel van klantinterviews, (data)analyses en observaties werk je  samen met onze klanten aan de betrouwbaarheid van interne (geautomatiseerde) processen en de effectiviteit van klanten. Ook help je onze klanten die zich richten op de implementatie van nieuwe softwareoplossingen, waaronder migraties en conversies.

Vertrouwen én transparantie

Ook kan je je binnen het FS of CPS team bezighouden met de vraag hoe een organisatie kan aantonen dat zij in control is over de geleverde diensten aan anderen. Met een onafhankelijk assurance-rapport geef je zekerheid over alle relevante processen en controlemaatregelen die klanten, externe accountants en andere belanghebbenden nodig hebben. Voorbeelden van assurance-rapporten die je levert zijn ISAE 3402 type 2 rapporten, rapporten volgens standaard 3000A en Service Organisations Control Reports (SOC 1 en 2). Je gebruikt, naast andere technieken, gegevens analyse, procesautomatisering en monitoringtools om ons inzicht in de door organisaties geleverde diensten te verbeteren.

Daarnaast is er ook de optie om je te focussen op de AI-oplossingen van klanten.

Audit support en sourcing

Binnen Digital Trust zijn we ook steeds meer bezig met het digitaliseren van de audit door audit-oplossingen. We vinden het belangrijk dat je als auditor focust op waar je het echte verschil maakt. Daarom maken we gebruik van het team Audit support die de repetitieve zaken uit handen neemt. Standaardisatie van activiteiten is hiervoor cruciaal en de eerste stap om te automatiseren. Daarmee maken we minder fouten, werken we sneller en kunnen wij dieper ingaan op de niet-standaard en meer op de belangrijke onderdelen van de audit. Sourcing, het vinden van de juiste mensen, is daarom een van de belangrijkste pijlers van onze strategie.

Geloof jij net als wij dat technologie en audits de ultieme combinatie is? Kom dan eens met ons praten over werken bij Digital Trust.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Rihaam  Marraha

Rihaam Marraha

Recruiter professionals Risk Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 12 06 92 93

Anne van der Burg

Anne van der Burg

Recruiter professionals Audit & Assurance en CMAAS, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 90 99 08

Fleur Snouckaert

Fleur Snouckaert

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 43 29 97 45

Carmen Schraven

Carmen Schraven

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid-Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 38194731

Mike Mouthaan

Mike Mouthaan

Campusrecruiter Audit & Assurance in Midden en Noord-Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 38 75 90 24

Emma Sebel

Emma Sebel

Campusrecruiter Audit Support, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 38 75 94 96

Harm Sterk

Harm Sterk

Campusrecruiter Broader Assurance Services, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 38 75 94 73

Hester van Meurs

Hester van Meurs

Recruiter professionals BAS & National Office , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 38756994

Ashley Pereira

Ashley Pereira

Recruiter Audit & Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 48452060

Luuk Heijlaerts

Luuk Heijlaerts

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 48452205

Karolien Arp

Karolien Arp

Recruiter professionals ESG, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 48 448 922