Operations

De veranderende markt vereist dat organisaties wendbaarder worden. Dit betekent dat bedrijven hun bestaande bedrijfsmodel opnieuw moeten uitvinden en moeten gaan nadenken over deze transitie. Met procesoptimalisatie en herijking van de organisatie helpen wij onze klanten zich voor te bereiden op deze nieuwe wereld.

Organisational Transformation (CIPS)

Het Organisational Transformation team lost een diversiteit aan problemen op bij klanten die in ontwikkeling zijn. We helpen ze in de transformatie door een optimaal organisatieontwerp met ze te maken, waarin processen soepel verlopen en verantwoordelijkheden duidelijk zijn. De wereld verandert snel en organisaties passen zich aan. Zo veranderen ze vaak van het verkopen van producten naar het aanbieden van services, vaak in vorm van abonnementen (denk bijvoorbeeld aan Netflix, Spotify, Swapfiets).

We zijn een jong, divers en ambitieus team dat ‘works hard and plays hard’. In ons team werken mensen van van verschillende nationaliteiten en achtergronden wat ook past bij de (veelal internationale) klanten waar we voor werken. Wat ons werk leuk maakt is dat wij zowel strategisch als operationeel met onze klanten mee mogen denken. Zo ben je bezig met het uitdenken van een nieuw organisatiemodel maar mag je dit vervolgens ook samen met de klant implementeren. Dat maakt het werken in ons team uitdagend en nooit saai.

Supply Chain Management (CIPS)

Binnen het Supply Chain & Procurement team helpen we onze klanten bij het optimaliseren van de Supply Chain en de Inkoopfunctie. Je helpt klanten bijvoorbeeld bij het begrijpen en toepassen van de laatste (digitale) ontwikkelingen, het ontwerpen en implementeren van nieuwe organisatiestructuren,

Je werkt bij ons voor verschillende klanten in verschillende industrieën, elk met een ander vraagstuk. Elk project is anders, waardoor je continu nieuwe dingen blijft leren. Naast ‘learning on the job’ heeft PwC een uitgebreid talent managementprogramma met trainingen en cursussen die je leercurve versterken en zorgen voor uitdagingen op elk niveau binnen de organisatie, met bijbehorende doorgroeimogelijkheden.

Veel projecten doe je in samenwerking met collega’s uit andere competentiegroepen (zoals Finance, Change Management of Risk) of bijvoorbeeld met onze M&A of belastingadviesteams. Wij werken altijd nauw samen met de klant, in co-creatie. Hierdoor leer je de organisatie van de klant in korte tijd erg goed kennen, en werk je samen naar een eindresultaat toe waarvan je zeker weet dat je de waarde levert die de klant ook van je verwacht.

PwC kenmerkt zich door een open cultuur, met weinig hiërarchie. Collega’s zullen altijd bereid zijn om je te helpen. Bijvoorbeeld met het schrijven van een proposal, het leveren van bepaalde expertise of om een coaching gesprek met je aan te gaan: de deur staat altijd open, van consultant tot partner.

Operations publieke sector

Bij Operations voor de publieke sector werk je binnen een team gespecialiseerd in Mobility of Capital Project & Infrastructure (CP&I).

Bij CP&I adviseer je klanten op financieel, technisch en contractueel vlak bij grote, complexe (bouw)projecten. Je gebruikt nieuwe technologieën om processen te verbeteren en ondersteunt klanten bij het kiezen van duurzame en circulaire oplossingen. In dit team kun je ontzettend veel leren: zowel inhoudelijk als op gebied van leiderschap. De impact die wij maken en de verscheidenheid aan opdrachten maakt dat het werk altijd uitdagend blijft.

Als je ervan houdt met mensen om te gaan en affiniteit hebt met techniek dan is werken bij CP&I een goede match.

Operations financiële sector

Bij Operations voor de financiële sector werk je binnen het Strategy, Regulations and Transformation team of het Customer & Operations team.

Strategy, Regulations and Transformation team

Binnen het Strategy, Regulations and Transformation team houd je je als consultant bezig met complexe vraagstukken op het gebied van compliance en integriteit. Financiële instellingen moeten voldoen aan hun belangrijke maatschappelijke rol als poortwachter van het financiële stelsel. Jij helpt deze financiële instellingen bijvoorbeeld door hun compliance risico's in kaart te brengen en advies te geven over hoe ze om kunnen gaan met de continue wijzigende wet- en regelgeving.

PwC is toonaangevend op het gebied van Regulatory Operations, en ons team onderscheidt zich voornamelijk door de prettige sfeer die er heerst. Je bent onderdeel van een groter divers team (ca. 50 man) waarin ruimte is voor veel verschillende type mensen, nationaliteiten en kwaliteiten. Er worden veel activiteiten georganiseerd om als een hecht team te kunnen blijven werken, ondanks de verschillende projecten die iedereen doet. Denk aan maandelijkse teammeetings, kennissessies, maar ook borrels en teamweekends.

Customer & Operations team (financiële sector)

Binnen het Customer & Operations team (C&O FS) lossen wij samen met de klant belangrijke problemen op die gerelateerd zijn aan front-office en backoffice transformaties.

Wat het werk binnen C&O FS extra interessant maakt is dat de financiële sector volop aan verandering onderhevig is door verschillende factoren, zoals: maatschappelijke druk en technologische ontwikkelingen. Binnen C&O FS krijg jij de kans om met innovatieve ideeën organisaties te helpen deze veranderingen aan te pakken.

Waarom PwC? Behalve dat wij met de grootste klanten werken en jij hier alle facetten van de consultancybranche zult gaan meemaken, geloven wij in een informele cultuur, waar we iedereen stimuleren om open-minded te zijn, waar iedereen wordt gerespecteerd en waar echt naar iedereen wordt geluisterd.

Contact

Linda Smits

Linda Smits

Recruiter Professionals Advisory Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 819 90 49

Miriam Koopmans

Miriam Koopmans

TA Specialist Campus Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 136 28 02

Anna Zonneveld

Anna Zonneveld

Recruiter professionals Advisory Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 131 60 15

Glorializ Lantigua Virella

Glorializ Lantigua Virella

Campusrecruiter Consulting , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 132 44 37

Mohammed el Boussaidi

Campusrecruiter Consulting, PwC Netherlands , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 845 94 56