Skip to content Skip to footer
Search

Jouw stage in accountancy

Ben je bezig met afstuderen en op zoek naar een afstudeerstage? Dat kan ook bij PwC. Jij geeft zelf aan hoeveel dagen per week je dat wil doen. Je maakt gebruik van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals bij het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je je kennis in de praktijk kunt toetsen en persoonlijk ervaart hoe het is om bij PwC te werken. Vanuit je afstudeerstage heb je de optie om naast je werkzaamheden in de accountancy te kiezen voor een specialisme zoals Sustainability of Digital.

Vacature afstudeerstage

Afstudeerstage

Zal het werk van accountants in de toekomst worden overgenomen door computers en robots?

'De menselijke kant van ons vak gaat juist meer naar voren komen'

Ontdek net als Claire wat een afstudeerstage kan betekenen

Jouw belangrijkste bezigheid is het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Een professional uit de praktijk wordt jouw persoonlijke begeleiding tijdens jouw stageperiode bij PwC. Je wordt niet alleen door deze coach begeleidt maar ook andere collega’s en mede stagiaires gaan je helpen. Een open cultuur vinden wij erg belangrijk: zo leer je het meest van elkaar!

Jouw collega’s

Je staat er gelukkig niet alleen voor. Samen met medestagiaires en andere collega’s werk je activity based en zal je merken dat door de open cultuur jouw ondersteuning niet beperkt blijft tot alleen jouw coach. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen en je scriptie tot een succes te maken.

Contact

Hester Korenhof

Hester Korenhof

Campusrecruiter Audit & Assurance in Midden en Noord-Nederland, PwC Netherlands

Anil Kaplan

Anil Kaplan

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 56 72 40

Florine Doornberg

Florine Doornberg

Campusrecruiter Audit & Assurance Zuid-Holland, PwC Netherlands

Dilan Dalkiran

Dilan Dalkiran

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland en CMAAS, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 90 42 70