Jouw toekomst in accountancy

Je hebt je diploma op zak en je bent klaar voor een stap in jouw carrière. Wat jouw achtergrond op het gebied van auditing en accountancy ook is, PwC biedt meerdere mogelijkheden binnen onze audit en accountancypraktijk zodat jij je zo breed mogelijk kunt oriënteren. Zowel op het gebied van core accountancy als op het gebied van sustainability, digitalisering en innovatie binnen de accountancy zijn er mogelijkheden in dit traineeship. Een mooi begin van jouw carrière!

Ben je klaar met je studie en benieuwd naar ons tweejarig traineeship, waarbij je opgeleid wordt tot registeraccountant? Lees hier meer over The Associate Academy, inclusief bijbehorende tracks

Vacature The Associate Academy

Playback of this video is not currently available

0:00:59

Ben je als accountant echt de hele dag met cijfers bezig? 

"Er zitten natuurlijk heel veel verhalen achter die cijfers"

Ontdek net als Raneesh wat The Associate Academy, hét accountancy traineeship, voor jou kan betekenen.

Podcast

Ben jij benieuwd of accountancy iets voor je is? Luister dan naar onze podcast! Floris en Guido van Podkasteel stellen al hun vragen aan onze collega's Agnes en Joey over het vak accountancy en werken bij PwC. Luister en oordeel zelf!

Playback of this video is not currently available

0:35:29

Introweek The Associate Academy

Uitdagend werk dat ertoe doet

Wil jij werken in onze audit en accountancypraktijk en het maximale uit jezelf halen? Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen? Wij bieden jou afwisselende werkzaamheden bij klanten die daadwerkelijk het verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je hebt ook de mogelijkheid om vanuit The Associate Academy te starten in één van onze tracks: Sustainability, Digital, Financial Services en Capital Markets & Accountancy Advisory Services (CMAAS). Wat je ook gaat doen, bij PwC word je gewaardeerd om wie je bent én wat je doet.

Learning & Development

De wereld, het speelveld en de klanten voor wie je werkt, veranderen voortdurend. Logisch dus dat jij meebeweegt en met de opleidingen van PwC verder groeit. PwC is in zekere zin één groot opleidingscentrum: PwC maakt van starters professionals. En van professionals nóg betere professionals. In de eerste twee jaar van je carrière krijg je intensieve begeleiding, trainingen en opleidingen. Zo word je klaargestoomd voor een mooie carrière binnen audit en accountancy.

Playback of this video is not currently available

Stimulerende collega's en klanten

Tijdens je werk bij PwC krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In je vak en als persoon. Je leert vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Bij ons werk je aan uitdagende projecten samen met collega's. Je deelt jouw ideeën en kennis met meer ervaren collega’s, bedenkt samen oplossingen en leert van hun omgang met klanten en deadlines. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s. En er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Denk aan onze netwerken, maar ook aan borrels en uitjes zoals een ski-reis.

Contact

Fleur Snouckaert

Fleur Snouckaert

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 43 29 97 45

Luuk Heijlaerts

Luuk Heijlaerts

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 48452205