Tech Traineeship

Heb jij een technische achtergrond? Of heb jij een Business achtergrond én heb je affiniteit met technologie? Geef jouw carrière een boost en kies voor het tech traineeship bij PwC. Een programma van 9 maanden waarbij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Dit traineeship biedt jou de unieke kans om ervaring op te doen binnen onze verschillende tech werkvelden. Gedurende deze 9 maanden ontdek jij waar jouw passies en drijfveren liggen en doorloop je een steile leercurve. Ook heb je toegang tot een wereldwijd netwerk en deel je je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals in technologie. Een vliegende start van jouw carrière!

Playback of this video is not currently available

1:03

Het programma

Als trainee doe jij ervaring op binnen 3 verschillende tech werkvelden. Een programma van in totaal 9 maanden. Bestaande uit 3 rotaties van elk 3 maanden. Je werkt aan uitdagende opdrachten voor diverse klanten en je volgt intensief trainingen. Na deze 9 maanden ga je aan de slag in een vaste functie.

Het traineeship biedt veel flexibiliteit. Wat houdt dit in? Voorafgaand aan de start van je traineeship wordt er in goed overleg een indeling gemaakt. Vervolgens ga je in diverse, ambitieuze teams aan de slag met het helpen van klanten om hun business toekomstbestendig te maken. In een dynamische en creatieve werkomgeving waarbij je constant zoekt naar innovatieve oplossingen met behulp van de nieuwste technologieën.

Je start in een hechte trainee group, waar je gezamenlijk het programma mee doorloopt. Zo zijn er events en trainingen om je technische vaardigheden maar ook soft skills verder te ontwikkelen. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach die je helpt bij je verdere ontwikkeling en toekomstige carrière vorm te geven. Binnen dit traineeship is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes en word je uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Je zult veel leren en brede ervaring opdoen: van het aanpakken van bedrijfsbrede veranderingen tot het vormgeven van transformatie strategieën en applicaties, het analyseren van processen en systemen tot het adviseren over het gebruik van innovatieve applicaties. Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen en je carrière een boost geven?

Playback of this video is not currently available

1:31

De voordelen voor jou

  • Je geeft je carrière een kickstart door werkervaring op te doen binnen een grote internationale kennisorganisatie;
  • Een unieke mogelijkheid om te rouleren binnen de verschillende tech werkvelden om zo jouw voorkeur te ontdekken;
  • Een combinatie van on- & off-the-job trainingen over vaktechnische onderwerpen binnen de verschillende werkvelden (inclusief certificering opties) maar ook op het gebied van soft skills;
  • Een performance coach die jou 9 maanden lang intensief begeleidt om jouw ambities te realiseren op de lange termijn;
  • Je maakt laagdrempelig kennis met alle experts en specialisten binnen het PwC-netwerk en maakt gemakkelijk contact met andere (internationale) trainees! Zo vergroot je jouw netwerk!

*Sommige teams hebben bepaalde vereisten; in goed overleg bepalen we met jou je keuze voor de verschillende teams

“Een mooie start van je carrière, waarbij je de mogelijkheid hebt bij meerdere teams een kijkje in de keuken te nemen”

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Mitch Kox

Mitch Kox

Recruiter professionals Tech Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 845 22 08