Consulting

Binnen Consulting kun je kiezen tussen verschillende disciplines

Customer

Samen met jouw klant ontwikkel je een heldere en richtinggevende strategie. Je zoekt naar kansen om bedrijfsdoelstellingen te realiseren, passende businessmodellen te bepalen of de bedrijfscultuur in kaart te brengen.

View more

Finance

Bij Finance stem je in samenwerking met je klant de financiële functie af op de strategie. Je richt deze slim en efficiënt in en zorgt ervoor dat de financiële functie de klant voldoende inzicht geeft om controle te houden over de koers van de organisatie.

View more

Operations

Bij Operations help je bij het implementeren van strategieën en bedrijfsprocessen. Daarmee verbeter je de efficiency en de effectiviteit van de organisatie.

View more

Technology

IT is steeds meer van invloed op een optimale bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor dat je klanten meer halen uit bedrijfsapplicaties en stelt verbeteringen voor op het gebied van de IT-infrastructuur en –architectuur. Je adviseert ook op het gebied van nieuwe technologieën.

View more

Program & Change Management

Jij weet als geen ander dat medewerkers de belangrijkste factoren zijn bij een veranderingsproces. Als Change consultant zorg je ervoor dat mensen mogen, willen en kunnen werken in een nieuwe situatie. Ook help je jouw klant om de verandering zo goed mogelijk te leiden. Je ondersteunt bij het tijdig uitvoeren van programma’s en projecten, binnen budget en met kwaliteit.

View more

Risk & Compliance

Wij geloven dat een excellente risk management functie een onderscheidend voordeel geeft aan onze klanten. In de praktijk betekent dit dat je elke dag samen werkt met onze klanten om de juiste balans te vinden voor de implementatie van de beste risk strategie. De juiste balans tussen bijvoorbeeld de strenger wordende eisen voor kapitaal en de doelen van de organisatie of tussen de compliance regels en de beweeglijkheid van de organisatie. 

Jij werkt aan onderwerpen in zowel Non-financial als Financial risk in de financiële sector. Het team heeft een uitgebalanceerde samenstelling van mensen die het verschil kunnen maken met hebben grote verscheidenheid aan achtergronden. We hebben bijvoorbeeld mensen met Econometrie, Rechten, Criminologie, Bedrijfskunde en hebben daarnaast mensen die veel kennis hebben opgedaan in de praktijk en/of bij de overheid, inclusief toezichthouders. Het team daagt zichzelf en de klant continu uit om te innoveren en verbeteren. Niet alleen door het toepassen van de laatste technische ontwikkelingen in ons vakgebied maar ook door het toepassen voor een vernieuwende blik op onze huidige werkpatronen en gebruiken. 

View more

Data Analytics

Je gebruikt je analytische vaardigheden om praktische oplossingen te bedenken voor complexe problemen binnen de publieke, commerciële en financiële sector. Je werkzaamheden bestaan uit business modelling, (financieel) risicomanagement, procesoptimalisatie (waaronder Lean Six Sigma), executive decision support, performance management, datamanagement, datatransformatie en corporate intelligence.

View more

Contact

Gabriëlla Brussé

Recruiter studenten en starters Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 23 55

Volg ons