People & Organisation Traineeship

Ontwikkel je als allround P&O adviseur

Maak een vliegende start in onze People & Organisation praktijk

Jij hebt talent en staat te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen intelligent, gedreven en ambitieus te zijn en wil nu aan de slag als adviseur. Jouw interesse ligt bij fiscale, actuariële, wiskundige of HR-gerelateerde vraagstukken van organisaties over hoe zij hun human capital  het beste kunnen organiseren. Daarnaast houd je van aanpakken en deins je niet terug voor een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Op dit moment is het niet mogelijk om te solliciteren. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Playback of this video is not currently available

{{filterContent.facetedTitle}}

Wat biedt het P&O traineeship jou?

Het People and Organisation Traineeship is de ideale start voor werken bij een wereldwijde kennisorganisatie waar je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot een top specialist. De afdeling P&O valt binnen onze taxpraktijk en heeft daarom een fiscale inslag. 

  • We bieden een inspirerende en collegiale werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • Je start in een groep van 6 trainees die allen vanuit hun eigen specialistische achtergrond zullen starten (denk hierbij bijvoorbeeld aan een IT-, technische-, actuariële-, econometrie-, HR-, Communicatie- of fiscale achtergrond);
  • Door de verschillende teams waar je werkzaam zal zijn, bouw je aan een breed netwerk binnen en buiten PwC en ontwikkel je je tot een allround People and Organisation-adviseur;
  • Een koffiebar om even (met collega’s) te ontspannen;
  • De mogelijkheid om je binnen de reguliere werktijden in te zetten voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment;
  • Marktconform salaris.

In vijf stappen naar een plaats in het P&O Traineeship

Stap 1. Online sollicitatie

Heb je een bijna afgeronde universitaire opleiding of maximaal 2 jaar werkervaring Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Econometrie, Bedrijfseconomie, Actuariële Wetenschappen, Bedrijfskunde, Wiskunde, Human Resource Management, Arbeidsrecht of bijvoorbeeld Communicatiewetenschappen en ben je cijfermatig sterk, dan komen we graag met je in gesprek. 

Stap 2. Online assessment

Het online assessment bevat drie onderdelen: capaciteitentest, persoonlijkheidsvragenlijst en motivatie vragenlijst. Als jouw uitslag van het online assessment bekend is, hoor je of we je uitnodigen voor het eerste sollicitatiegesprek.

Stap 3. Eerste gesprek

In een eerste kennismaking horen we graag jouw duidelijke motivatie om bij PwC aan de slag te gaan. We gaan niet alleen in op jou als persoon, maar bespreken ook jouw toekomstmogelijkheden bij PwC. Uiteraard staan we open voor alle vragen die jij hebt, dus zorg dat je deze paraat hebt. Op basis van dit gesprek hoor je of we je uitnodigen voor een diepte interview. 

P&O Traineeship 1

Stap 4. Diepte interview

Het diepte interview heb je met een iemand uit onze P&O-praktijk waarin je aan de slag gaat. Tijdens het gesprek gaan we uitgebreid in op jouw vaardigheden en de wederzijdse verwachtingen. Na dit gesprek krijg je van ons bericht of we jou een contract aanbieden.

Stap 5. Aanbod

Als jij het aanbod doorgenomen hebt en ermee akkoord gaat, maken we alles formeel in orde en verwelkomen wij jou per eerstvolgende startdatum als starter binnen het P&O traineeship.

Op dit moment is het niet mogelijk om te starten in dit traineeship. Houd onze website in de gaten. 

Contact

Jamie Berkhout

Jamie Berkhout

Campusrecruiter People & Organisation en Legal, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 30 91

Volg ons