Traineeships

Ben je ambitieus, wil je graag je verder ontwikkelen en wil je daarnaast intensief begeleid worden bij de volgende stap in je carrière?  En wil je ruime ervaring opdoen met verschillende werkzaamheden? Dan is één van de PwC traineeships wellicht iets voor jou.

Traineeships PwC

The Associate Academy

Als je als accountant je verder wil ontwikkelen volg je bij PwC het tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy, hét accountancy traineeship. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op met verschillende werkzaamheden bij diverse klanten. Je maakt in de volle breedte kennis met het accountancyvak, maar gaat ook snel de diepte in. Door de teamgeoriënteerde en ervaringsrijke introductie bij PwC bouw je aan een hecht netwerk en word je optimaal opgeleid.

Lees meer

View more

Bachelor Traineeship

Als je als bachelor, met een financiële studie op zak, je verder wil ontwikkelen bij PwC volg je ons driejarig opleidingsprogramma hét bachelor traineeship. We leiden je in de eerste drie jaar op tot een breed inzetbare professional met kennis op diverse werkterreinen, processen en producten binnen Audit Support. In deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een intensief trainingsprogramma dat niet alleen ziet op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Lees meer

View more

Deals Traineeship

Het Deals Traineeship is ontworpen om jouw ontwikkeling te versnellen tijdens de eerste dagen bij de dealspraktijk. Het programma duurt drie jaar en begint officieel met een International Deals Foundation event in Madrid. Daar ontmoet je 150 collega's en PwC Dealsleiders vanuit PwC Global. Zo ontdek je meteen wat je gaat doen in de Deals business. Vervolgens ontwikkel jij jezelf in de dealspraktijk van je lokale PwC-kantoor, waar je binnen twee jaar switcht tussen vier groepen. Zo kom je in aanraking met alle facetten en type klanten. Het Deals Traineeship biedt jou de kans om alle facetten van het Deals proces te ervaren.

Lees meer

View more

Digital Assurance Traineeship

De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt mee aan die verandering, maar is ook zelf volop in beweging. Binnen Assurance is de Digital Assurance Traineeship daar een mooi voorbeeld van: een intensief 2 jarig trainingsprogramma met betrekking tot het leveren van vertrouwen in een digitale wereld.

Lees meer

 

View more

Cybersecurity en Forensic Technology Traineeship

Geef jouw cybersecuritycarrière een boost! Het traineeship duurt 16 weken en staat daarom bekend als "Fast Track". Je begint met het opbouwen van solide basisvaardigheden op het gebied van techniek, veiligheid en advies. Je leert nieuwe tools kennen en werkt samen met collega's uit verschillende competentiegroepen aan cases. In de tussentijd werk je aan het behalen van 6 waardevolle beveiligingscertificeringen (waaronder CISSP).

Lees meer

 

View more

Tax Traineeship

Van letteren, een bètastudie of geesteswetenschappen naar belastingadvies: logisch! Want puzzelen met lastige vraagstukken is jou niet vreemd. In toenemende mate verandert de context waarbinnen de adviseurs van PwC werken vanwege technologische, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen. Daarbij zijn jouw analytische vaardigheden, unieke achtergrond en messcherpe beoordelingsvermogen de ideale basis om je te specialiseren in hoogwaardig advies aan onze klanten.

Lees meer

View more

People & Organisation Traineeship

Een jaar lang kennismaken met alle facetten van de People and Organisation praktijk van PwC, dat is het People and Organisation Traineeship. Je ontwikkelt je tot een allround adviseur voor onze klanten binnen deze veelzijdige praktijk. Samen met een team van fiscalisten, econometristen, juristen, bedrijfskundigen en HR-specialisten werk je aan uiteenlopende vraagstukken rond de mens in een organisatie.

Lees meer

View more